Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Negruta Alba PANATHINAIKOS ATHENS
pretext Tactiek La Bairam
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
42.4 gemiddelde waardering 41.4
solide Schieten goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Chişcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öykü probeert naar een medespeler te passen. da Costa rent richting de bal. da Costa geeft een hoge lob. Provenzale springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Costa met een snelle inworp. Gwardys geeft de bal voor. Provenzale rent richting de bal. Provenzale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Velcu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, da Costa zal de hoekschop nemen. Pehk bokst de bal weg.

29e minuut.
Öykü speelt de bal door. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Provenzale de bal. Provenzale schiet op doel. Pehk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pehk speelt de bal door. Öykü kopt de bal weg. Klungelig pakt Gwardys de bal. Provenzale rent richting de bal. Provenzale draait met de bal, schiet en ... Pehk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 70%, PANATHINAIKOS ATHENS 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Negruta Alba - PANATHINAIKOS ATHENS 0:0

49e minuut.
Pehk trapt de bal weg van het doel. Horovăţ kopt de bal weg. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - PANATHINAIKOS ATHENS 1:0

52e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Chiţa passt de bal in één keer door. Urzică is nu in balbezit. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - PANATHINAIKOS ATHENS 2:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Costa met een snelle inworp. Provenzale rent richting de bal. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Chişcă is nu in balbezit. Chişcă passt de bal met de wreef. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Molina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - PANATHINAIKOS ATHENS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 66%, PANATHINAIKOS ATHENS 34%.
Negruta Alba - PANATHINAIKOS ATHENS 3:0