Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Obor CFR Cluj2 1907
OFF Tactiek 352
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 43
solid Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


6e minuut.
Onopko heeft problemen om de bal te vangen. Dobelis rent richting de bal. Dobelis speelt de bal door. von Zitzewitz is nu in balbezit. von Zitzewitz haalt uit met een fantastische trap. Lixăndroiu bokst de bal weg.

7e minuut.
Lučić is nu in balbezit. Lučić geeft een hoge lob. Daar is Chesneau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onopko draait met de bal, schiet en ... Lixăndroiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - CFR Cluj2 1907 0:1

15e minuut.
Dobelis is nu in balbezit. Dobelis passt de bal met de wreef. Onopko is nu in balbezit. Onopko schiet op doel. Lixăndroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - CFR Cluj2 1907 0:2

22e minuut.
Losonczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurica onderschept slim de pass. Ďurica speelt de bal door. von Zitzewitz rent richting de bal. von Zitzewitz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Brzęczyszczykiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszczykiewicz passt de bal in één keer door. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki schiet op doel. Belényesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Onopko rent richting de bal. Spătaru onderschept slim de pass. Dobelis rent richting de bal. von Zitzewitz rent richting de bal. von Zitzewitz draait met de bal, schiet en ... Lixăndroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - CFR Cluj2 1907 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 52%, CFR Cluj2 1907 48%.
Dinamo Obor - CFR Cluj2 1907 0:3

47e minuut.
Dobelis is nu in balbezit. Brzęczyszczykiewicz onderschept slim de pass. Brzęczyszczykiewicz met een sublieme pass. Kopistecki heeft problemen om de bal te vangen. Kopistecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Brzęczyszczykiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Brzęczyszczykiewicz passt de bal zonder na te denken. Gică rent richting de bal. Gică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - CFR Cluj2 1907 1:3

56e minuut.
Čukat passt de bal met de wreef. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszczykiewicz onderschept slim de pass. Dobelis onderschept slim de pass. Dobelis geeft een hoge lob. Paal!

72e minuut.
Al Jaber is nu in balbezit. Al Jaber geeft een hoge lob. Brzęczyszczykiewicz kopt de bal weg. Gică rent richting de bal. Gică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 42%, CFR Cluj2 1907 58%.
Dinamo Obor - CFR Cluj2 1907 1:3