Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR Cluj2 1907 Dinamo Obor
Defend Tactiek DDD
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 46.1
solide Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Brasi de bal. Ciobănescu is nu in balbezit. Brasi rent richting de bal. Kopistecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Silva Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Santos passt de bal zonder na te denken. Daar is Kopistecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap. Belényesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Miklos onderschept slim de pass. Miklos probeert naar een medespeler te passen. Porri rent richting de bal. Ciobănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Cluj2 1907 63%, Dinamo Obor 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CFR Cluj2 1907 - Dinamo Obor 0:0

48e minuut.
Lučić rent richting de bal. Ciobănescu onderschept slim de pass. Ciobănescu passt de bal in één keer door. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki draait met de bal, schiet en ... Belényesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciobănescu de bal onder controle te krijgen. Dobelis rent richting de bal. Kopistecki begaat een overtreding. Kopistecki krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Čukat met de inworp. Hoàng Bảo is nu in balbezit. Garbsch maakt een afschuwelijke overtreding. Hoàng Bảo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hoàng Bảo kan niet meer verder spelen. Garbsch speelt de bal door. Boerebach komt het veld opgelopen. Dobelis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Onopko maakt een snoekduik en kopt de bal. Lixăndroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Dinamo Obor 1:0

64e minuut.
Miklos passt de bal zonder na te denken. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučić rent richting de bal. Ciobănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dobelis rent richting de bal. Dobelis passt de bal in één keer door. Brasi is nu in balbezit. Kopistecki onderschept slim de pass. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap. Belényesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu schiet op doel. Belényesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CFR Cluj2 1907 - Dinamo Obor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Cluj2 1907 61%, Dinamo Obor 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CFR Cluj2 1907 - Dinamo Obor 1:1