Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Negruta Alba sms deva
pretext Tactiek eu
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 52
good Schieten formidable
adequate Passen good
good Verdedigen good


9e minuut.
Hozoc heeft problemen om de bal te vangen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diamandi krijgt een gele kaart. Velcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cărtărescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Diamandopol kopt de bal weg. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Pintilie is nu in balbezit. Pintilie geeft de bal voor. Dobrinescu probeert naar een medespeler te passen. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Dobrinescu met een snelle inworp. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Cornel heeft problemen om de bal te vangen. Cornel draait met de bal, schiet en ... Pehk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pomarańczawski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pehk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gawlicki rent richting de bal. Velcu rent richting de bal. Bănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Majearu probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Diamandi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Negoiţă de bal. Negoiţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Buitenspel voor Gawlicki. Goede buitenspelval van de verdediging. Anghelinii neemt vlug de vrije trap. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel is nu in balbezit. Cornel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pehk bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu passt de bal in één keer door. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici geeft een hoge lob. Velcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ursulescu passt de bal met de wreef. Anghelinii speelt de bal door. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel is nu in balbezit. Cornel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - sms deva 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 70%, sms deva 30%.
Negruta Alba - sms deva 0:1

65e minuut.
Honceriu kan de bal niet met de borst controleren. Cornel rent richting de bal. Cornel geeft een hoge lob. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Pehk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Purăveţ geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gawlicki stond buitenspel. Anghelinii neemt vlug de vrije trap. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dobrinescu geeft een hoge lob. Negoiţă rent richting de bal. Honceriu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Negoiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cornel neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - sms deva 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 73%, sms deva 27%.
Negruta Alba - sms deva 0:2