Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sms deva Negruta Alba
eu Tactiek pretext
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.2 gemiddelde waardering 42.4
very good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel rent richting de bal. Velcu begaat een overtreding. Velcu krijgt een gele kaart. Cornel raakt geblesseerd tijdens het duel. Anghelinii komt bij de bal en schiet. Pehk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Negruta Alba 1:0

19e minuut.
Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ passt de bal in één keer door. Popovici rent richting de bal. Popovici geeft de bal voor. Urzică maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dobrinescu met de inworp. Vameşu rent richting de bal. Vameşu passt de bal met de wreef. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Diamandopol passt de bal met de wreef. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu geeft de bal voor. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Pehk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernández Magdaleno controleert de bal met de borst. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Pehk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Purăveţ heeft problemen om de bal te vangen. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sms deva 35%, Negruta Alba 65%.
sms deva - Negruta Alba 1:0

46e minuut.
Velcu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dobrinescu met een snelle inworp. Vameşu is nu in balbezit. Vameşu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Diamandopol kopt de bal weg. Pomarańczawski speelt de bal door. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu geeft een lange en hoge pass. Cornel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dobrinescu probeert de bal met de borst te controleren. Horovăţ geeft een lange en hoge pass. Diamandi met een sublieme pass. Hozoc heeft problemen om de bal te vangen. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiţa zal de hoekschop nemen. Urzică maakt een snoekduik en kopt de bal. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Pomarańczawski rent richting de bal. Pomarańczawski geeft een lange en hoge pass. Cornel heeft problemen om de bal te vangen. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pehk met een harde bal richting middenveld. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu geeft een lange en hoge pass. Pomarańczawski rent richting de bal. Pomarańczawski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chişcă rent richting de bal. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Purăveţ geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pomarańczawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vameşu kan de bal niet met de borst controleren. Vameşu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sms deva 31%, Negruta Alba 69%.
sms deva - Negruta Alba 1:0