Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Obor Viitorul Brasov
DDD Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 23.7
very good Schieten average
good Passen hopeless
good Verdedigen weak


3e minuut.
Vlăsceanu trapt de bal weg van het doel. Miklos kopt de bal weg. Daar is Zăituc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 1:0

6e minuut.
Brzęczyszczykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kopistecki heeft problemen om de bal te vangen. Ciobănescu is nu in balbezit. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki schiet op doel. Vlăsceanu bokst de bal weg.

8e minuut.
Nae rent richting de bal. Kopistecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopistecki passt de bal zonder na te denken. Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszczykiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vlăsceanu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Olteanu de bal. Garbsch speelt de bal door. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu bokst de bal weg.

18e minuut.
Bărnuţiu is nu in balbezit. Bărnuţiu geeft een lange en hoge pass. Ciobănescu kopt de bal weg. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Brzęczyszczykiewicz is nu in balbezit. Solomon begaat een overtreding. Brzęczyszczykiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bărnuţiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kopistecki springt en kopt de bal. Vlăsceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszczykiewicz passt de bal in één keer door. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ciobănescu heeft problemen om de bal te vangen. Kopistecki is nu in balbezit. Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 2:0

28e minuut.
Spătaru rent richting de bal. Spătaru geeft een hoge lob. Zăituc is nu in balbezit. Kopistecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopistecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 3:0

30e minuut.
Garbsch probeert naar een medespeler te passen. Ciobănescu met een sublieme pass. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zăituc de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 4:0

33e minuut.
Ciobănescu rent richting de bal. Kopistecki is nu in balbezit. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 5:0

35e minuut.
Bărnuţiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Miklos de bal. Brzęczyszczykiewicz speelt de bal door. Kopistecki is nu in balbezit. Kopistecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Solomon passt de bal zonder na te denken. Miklos speelt de bal door. Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki is nu in balbezit. Kopistecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 6:0

41e minuut.
Klungelig pakt Miklos de bal. Miklos speelt de bal door. Brzęczyszczykiewicz met een sublieme pass. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ciobănescu passt de bal met de wreef. Silva Santos is nu in balbezit. Silva Santos met een sublieme pass. Kopistecki is nu in balbezit. Kopistecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Ciobănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva Santos met een sublieme pass. Kopistecki is nu in balbezit. Kopistecki schiet op doel. Vlăsceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 20%, Viitorul Brasov 80%.
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 7:0

52e minuut.
Solomon passt de bal met de wreef. Brzęczyszczykiewicz geeft een hoge lob. Kopistecki is nu in balbezit. Kopistecki schiet op doel. Vlăsceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 8:0

54e minuut.
Silva Santos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zăituc de bal. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 9:0

61e minuut.
Garbsch verovert de bal door een tackle van achteren. Garbsch geeft de bal voor. Daar is Năstăsoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopistecki is nu in balbezit. Kopistecki schiet op doel. Vlăsceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silva Santos is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Spătaru is nu in balbezit. Spătaru met een sublieme pass. Silva Santos is nu in balbezit. Silva Santos geeft een hoge lob. Kopistecki rent richting de bal. Paal! Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Kopistecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 10:0

69e minuut.
Spătaru heeft problemen om de bal te vangen. Silva Santos rent richting de bal. Silva Santos geeft een hoge lob. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărnuţiu passt de bal zonder na te denken. Marga probeert de bal aan de voet te houden. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 11:0

74e minuut.
Garbsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbsch passt de bal in één keer door. Brzęczyszczykiewicz speelt de bal door. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszczykiewicz passt de bal in één keer door. Marga rent richting de bal. Marga geeft een lange en hoge pass. Garbsch geeft een lange en hoge pass. Vlăsceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zăituc is nu in balbezit. Kopistecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 12:0

81e minuut.
Garbsch geeft een lange en hoge pass. Silva Santos rent richting de bal. Silva Santos passt de bal met de wreef. Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszczykiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Miklos probeert de bal aan de voet te houden. Spătaru is nu in balbezit. Spătaru passt de bal met de wreef. Kopistecki is nu in balbezit. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu bokst de bal weg. Garbsch bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 13%, Viitorul Brasov 87%.
Dinamo Obor - Viitorul Brasov 12:0