Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO UTD Negruta Alba
madalyn Tactiek pretext
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 41.8
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Popovici passt de bal in één keer door. Majearu speelt de bal door. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Peregrín Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Negruta Alba 0:1

10e minuut.
Daar is Clos Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clos Gómez probeert naar een medespeler te passen. Siciński is nu in balbezit. Siciński schiet op doel. Pehk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DINAMO UTD - Negruta Alba 1:1

13e minuut.
Terry geeft een hoge lob. Inworp. Popovici met een snelle inworp. Horovăţ geeft een lange en hoge pass. Velcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Peregrín Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki passt de bal in één keer door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Negruta Alba 1:2

14e minuut.
Şeitan met een sublieme pass. Siciński rent richting de bal. Angelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Maylon onderschept slim de pass. Maylon geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Tenu kopt de bal weg. Klungelig pakt Honceriu de bal. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Pehk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Nastić speelt de bal door. Angelescu rent richting de bal. Angelescu geeft een hoge lob. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Peregrín Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gawlicki met een sublieme pass. Nastić rent richting de bal. Nastić probeert naar een medespeler te passen. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Majearu geeft de bal voor. Ploeşteanu kopt de bal weg. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Velcu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Negruta Alba 1:3

36e minuut.
Maylon passt de bal zonder na te denken. Tenu is nu in balbezit. Tenu passt de bal met de wreef. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nastić passt de bal met de wreef. Udroiu probeert de bal met de borst te controleren. Udroiu geeft de bal voor. Clos Gómez kan de bal niet met de borst controleren. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Horovăţ met een snelle inworp. Popovici is nu in balbezit. Popovici geeft een lange en hoge pass. Velcu krijgt zijn hoofd ertegen. Peregrín Pérez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Negruta Alba 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 44%, Negruta Alba 56%.
DINAMO UTD - Negruta Alba 1:4

47e minuut.
Purăveţ speelt de bal door. Popovici rent richting de bal. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Peregrín Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Negruta Alba 1:5

51e minuut.
Angelescu onderschept slim de pass. Nastić speelt de bal door. Angelescu met een sublieme pass. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Magdaleno verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Magdaleno geeft de bal voor. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Angelescu met een sublieme pass. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ speelt de bal door. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Peregrín Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Maylon rent richting de bal. Maylon passt de bal met de wreef. Tenu is nu in balbezit. Tenu geeft een hoge lob. Siciński maakt een snoekduik en kopt de bal. Pehk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Purăveţ heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Siciński rent richting de bal. Siciński draait met de bal, schiet en ... Pehk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Negruta Alba 2:5

76e minuut.
Horovăţ heeft problemen om de bal te vangen. Horovăţ speelt de bal door. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki schiet op doel. Peregrín Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Negruta Alba 2:6

82e minuut.
Majearu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Labiş de bal. Udroiu is nu in balbezit. Gawlicki onderschept slim de pass. Gawlicki geeft de bal voor. Peregrín Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Negruta Alba 2:7

88e minuut.
Purăveţ verovert de bal door een tackle van achteren. Purăveţ geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maylon met een snelle inworp. Siciński geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 51%, Negruta Alba 49%.
DINAMO UTD - Negruta Alba 2:7