Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sms deva PANATHINAIKOS ATHENS
eu Tactiek Laptaresele
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.4 gemiddelde waardering 32.7
formidabel Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


12e minuut.
Dobrinescu passt de bal zonder na te denken. Pomarańczawski heeft problemen om de bal te vangen. Pomarańczawski met een sublieme pass. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap. Mureşanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Krstonošić geeft de bal voor. Pomarańczawski kopt de bal weg. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. Mureşanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - PANATHINAIKOS ATHENS 1:0

17e minuut.
Anghelinii speelt de bal door. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Molina de bal onder controle te krijgen. Mureşanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - PANATHINAIKOS ATHENS 2:0

28e minuut.
Ursulescu onderschept slim de pass. Ursulescu probeert naar een medespeler te passen. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă onderschept slim de pass. Negoiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - PANATHINAIKOS ATHENS 3:0

42e minuut.
Anghelinii kopt de bal weg. Klungelig pakt Orife de bal. Pomarańczawski probeert naar een medespeler te passen. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Mureşanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap. Mureşanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sms deva 25%, PANATHINAIKOS ATHENS 75%.
sms deva - PANATHINAIKOS ATHENS 3:0

65e minuut.
Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu geeft de bal voor. Angelescu kopt de bal weg. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - PANATHINAIKOS ATHENS 4:0

67e minuut.
Angelescu speelt de bal door. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu passt de bal in één keer door. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu schiet op doel. Mureşanu bokst de bal weg. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - PANATHINAIKOS ATHENS 5:0

73e minuut.
Izydor kopt de bal weg. Anghelinii speelt de bal door. Krstonošić kan de bal niet met de borst controleren. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mureşanu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pomarańczawski met de inworp. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Negoiţă kan de bal niet met de borst controleren. Mureşanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - PANATHINAIKOS ATHENS 6:0

79e minuut.
Lemonnier is nu in balbezit. Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii geeft een hoge lob. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap. Mureşanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - PANATHINAIKOS ATHENS 7:0

81e minuut.
Diamandi verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandi passt de bal in één keer door. Izydor rent richting de bal. Ursulescu onderschept slim de pass. Ursulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - PANATHINAIKOS ATHENS 8:0

85e minuut.
Pomarańczawski met een snelle inworp. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu schiet op doel. Krstonošić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mureşanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - PANATHINAIKOS ATHENS 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sms deva 13%, PANATHINAIKOS ATHENS 87%.
sms deva - PANATHINAIKOS ATHENS 9:0