Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Obor Dunarea_Galati
OFF Tactiek dede
56% Balbezit 44%
65% Spel op eigen helft 35%
14 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 11
43 gemiddelde waardering 45.3
solid Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Pinella is nu in balbezit. Pinella geeft een hoge lob. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap. Pătru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Dunarea_Galati 1:0

4e minuut.
Medgyesi kopt de bal weg. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chesneau. Chesneau krijgt een gele kaart. Luces is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hıdır zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Medgyesi is nu in balbezit. Brzęczyszczykiewicz onderschept slim de pass. Brzęczyszczykiewicz passt de bal met de wreef. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran draait met de bal, schiet en ... Pătru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopistecki is nu in balbezit. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Dunarea_Galati 2:0

10e minuut.
Lixăndroiu trapt de bal weg. Hıdır kopt de bal weg. Silva Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Santos haalt uit met een fantastische trap. Pătru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Dunarea_Galati 3:0

14e minuut.
Medgyesi rent richting de bal. Miklos begaat een overtreding. Medgyesi raakt geblesseerd tijdens het duel. Duchek met een snel genomen vrije trap. Luces maakt een snoekduik en kopt de bal. Lixăndroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Dunarea_Galati 3:1

21e minuut.
Hıdır passt de bal in één keer door. Duchek rent richting de bal. Duchek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Luces de bal. Luces draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Miklos kan de bal niet met de borst controleren. Hıdır rent richting de bal. Hıdır met een sublieme pass. Luces rent richting de bal. Luces haalt uit met een fantastische trap. Lixăndroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Turukalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki onderschept slim de pass. Kopistecki heeft problemen om de bal te vangen. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap. Pătru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Dunarea_Galati 4:1

33e minuut.
Miklos passt de bal in één keer door. Silva Santos is nu in balbezit. Silva Santos met een sublieme pass. Ciobănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ciobănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Silva Santos zal de hoekschop nemen. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki schiet op doel. Pătru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Turukalo geeft een lange en hoge pass. Miklos controleert de bal met de borst. Miklos speelt de bal door. Daar is Kopistecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap. Pătru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopistecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 63%, Dunarea_Galati 37%.
Dinamo Obor - Dunarea_Galati 4:1

50e minuut.
Vimercati met de inworp. Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszczykiewicz passt de bal zonder na te denken. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran haalt uit met een fantastische trap. Pătru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Ganea probeert naar een medespeler te passen. Kania is nu in balbezit. Kania probeert naar een medespeler te passen. Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Duchek onderschept slim de pass. Duchek speelt de bal door. Medgyesi rent richting de bal. Medgyesi geeft een lange en hoge pass. Luces krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lixăndroiu trapt de bal weg. Turukalo rent richting de bal. Kopistecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopistecki schiet op doel. Pătru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Dunarea_Galati 5:1

57e minuut.
Brzęczyszczykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vimercati rent richting de bal. Vimercati geeft de bal voor. Luces is nu in balbezit. Luces schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Hıdır rent richting de bal. Hıdır met een sublieme pass. Medgyesi speelt de bal door. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Duchek is nu in balbezit. Duchek probeert naar een medespeler te passen. Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi schiet op doel. Lixăndroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Dunarea_Galati 5:2

79e minuut.
Duchek geeft de bal voor. Chesneau heeft problemen om de bal te vangen. Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi haalt uit met een fantastische trap. Lixăndroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vimercati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vimercati geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mitran de bal. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Luces geeft de bal voor. Klungelig pakt Świeca de bal. Silva Santos rent richting de bal. Ganea verovert de bal door een tackle van achteren. Ganea geeft een lange en hoge pass. Lixăndroiu bokst de bal weg. Luces kopt de bal weg. Daar is Chesneau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medgyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Dunarea_Galati 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 67%, Dunarea_Galati 33%.
Dinamo Obor - Dunarea_Galati 5:3