Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Brasov CFR Cluj2 1907
Normal Tactiek dd2
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 43.4
average Schieten excellent
hopeless Passen very good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
von Zitzewitz is nu in balbezit. von Zitzewitz passt de bal met de wreef. Onopko rent richting de bal. Onopko haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - CFR Cluj2 1907 0:1

4e minuut.
Dobelis passt de bal in één keer door. von Zitzewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae is nu in balbezit. von Zitzewitz onderschept slim de pass. von Zitzewitz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nae is nu in balbezit. Dobelis onderschept slim de pass. Dobelis geeft de bal voor. von Zitzewitz springt en kopt de bal. Zăituc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlăsceanu bokst de bal weg.

9e minuut.
Hoàng Bảo met een sublieme pass. Daar is Rizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzo passt de bal met de wreef. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onopko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
von Zitzewitz passt de bal met de wreef. Olteanu is nu in balbezit. Hoàng Bảo onderschept slim de pass. Hoàng Bảo geeft een hoge lob. Onopko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Zăituc kopt de bal weg. Solomon is nu in balbezit. Dobelis onderschept slim de pass. Onopko is nu in balbezit. Onopko haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu bokst de bal weg.

30e minuut.
von Zitzewitz passt de bal met de wreef. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onopko haalt uit met een fantastische trap. Năstăsoiu probeert de bal aan de voet te houden. Vlăsceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - CFR Cluj2 1907 0:2

40e minuut.
Hoàng Bảo kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Bảo geeft een lange en hoge pass. Lučić met een sublieme pass. Onopko is nu in balbezit. Onopko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dobelis kopt de bal weg. Solomon is nu in balbezit. Lučić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lučić krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobelis onderschept slim de pass. Dobelis probeert naar een medespeler te passen. von Zitzewitz is nu in balbezit. von Zitzewitz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Brasov 66%, CFR Cluj2 1907 34%.
Viitorul Brasov - CFR Cluj2 1907 0:2

53e minuut.
Onopko is nu in balbezit. Vlăsceanu probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Bảo kopt de bal weg. von Zitzewitz rent richting de bal. von Zitzewitz schiet op doel. Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Porri speelt de bal door. Dobelis probeert naar een medespeler te passen. Čukat met een sublieme pass. Onopko is nu in balbezit. Onopko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Al Jaber rent richting de bal. Hoàng Bảo is nu in balbezit. Hoàng Bảo passt de bal in één keer door. von Zitzewitz is nu in balbezit. von Zitzewitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Onopko onderschept slim de pass. Onopko passt de bal in één keer door. Daar is von Zitzewitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Zitzewitz schiet op doel. Vlăsceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - CFR Cluj2 1907 0:3

60e minuut.
Dobelis geeft een hoge lob. von Zitzewitz met een sublieme pass. Marga heeft problemen om de bal te vangen. Onopko rent richting de bal. Onopko haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu bokst de bal weg.

62e minuut.
Hoàng Bảo kopt de bal weg. Klungelig pakt von Zitzewitz de bal. Dobelis speelt de bal door. Onopko rent richting de bal. Onopko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zăituc kopt de bal weg. Dobelis rent richting de bal. Nae schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nae krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Vlăsceanu trapt de bal weg. Hoàng Bảo kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Bảo speelt de bal door. Rizzo rent richting de bal. Rizzo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Onopko rent richting de bal. Onopko haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - CFR Cluj2 1907 0:4

73e minuut.
Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobelis rent richting de bal. Dobelis passt de bal zonder na te denken. von Zitzewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zitzewitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - CFR Cluj2 1907 0:5

83e minuut.
Solomon passt de bal zonder na te denken. Inworp. Čukat met de inworp. Klungelig pakt Hoàng Bảo de bal. Hoàng Bảo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vlăsceanu speelt de bal door. Hoàng Bảo kopt de bal weg. Daar is Zăituc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Zitzewitz is nu in balbezit. von Zitzewitz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Onopko is nu in balbezit. Onopko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - CFR Cluj2 1907 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Brasov 80%, CFR Cluj2 1907 20%.
Viitorul Brasov - CFR Cluj2 1907 0:6