Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sms deva CFR Cluj2 1907
eu Tactiek dd2
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 43.9
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Diamandopol probeert naar een medespeler te passen. Pomarańczawski speelt de bal door. Ďurica heeft problemen om de bal te vangen. Ďurica geeft een lange en hoge pass. von Zitzewitz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cornel is nu in balbezit. Cornel met een sublieme pass. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu draait met de bal, schiet en ... Belényesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - CFR Cluj2 1907 1:0

19e minuut.
Pomarańczawski speelt de bal door. Ursulescu is nu in balbezit. Ďurica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ďurica naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ursulescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ursulescu kan niet meer verder spelen. Vameşu komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Coteanu onderschept slim de pass. Coteanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Negoiţă de bal. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel schiet op doel. Belényesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Al Jaber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornel rent richting de bal. Cornel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - CFR Cluj2 1907 2:0

29e minuut.
Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu passt de bal in één keer door. Daar is Negoiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brasi de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - CFR Cluj2 1907 3:0

41e minuut.
Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Porri onderschept slim de pass. Porri met een sublieme pass. Cornel is nu in balbezit. Cornel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Dobelis verovert de bal door een tackle van achteren. Dobelis passt de bal in één keer door. Daar is von Zitzewitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Zitzewitz draait met de bal, schiet en ... Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - CFR Cluj2 1907 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sms deva 31%, CFR Cluj2 1907 69%.
sms deva - CFR Cluj2 1907 3:1

46e minuut.
Cornel passt de bal in één keer door. Vameşu rent richting de bal. Vameşu passt de bal met de wreef. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Negoiţă passt de bal zonder na te denken. Cornel heeft problemen om de bal te vangen. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Dobrinescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Negoiţă de bal. Negoiţă passt de bal in één keer door. Cornel rent richting de bal. Cornel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Diamandi speelt de bal door. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu passt de bal met de wreef. Daar is Cornel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sms deva 27%, CFR Cluj2 1907 73%.
sms deva - CFR Cluj2 1907 3:1