Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Obor DINAMO UTD
OFF Tactiek madalyn
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 39.8
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Spătaru probeert naar een medespeler te passen. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszczykiewicz speelt de bal door. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maylon onderschept slim de pass. Maylon met een sublieme pass. Siciński rent richting de bal. Siciński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Miklos rent richting de bal. Miklos speelt de bal door. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki draait met de bal, schiet en ... Terry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - DINAMO UTD 1:0

14e minuut.
Miklos verovert de bal door een tackle van achteren. Miklos passt de bal zonder na te denken. Nastić rent richting de bal. Nastić geeft een hoge lob. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maylon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siciński kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Clos Gómez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Obor - DINAMO UTD 1:1

20e minuut.
Terry kopt de bal weg. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu passt de bal met de wreef. Siciński rent richting de bal. Siciński schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Clos Gómez met een sublieme pass. Şeitan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bărnuţiu. Bărnuţiu krijgt een gele kaart. Şeitan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udroiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Siciński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Labiş verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszczykiewicz speelt de bal door. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki schiet op doel. Peregrín Pérez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - DINAMO UTD 2:1

36e minuut.
Klungelig pakt Siciński de bal. Siciński passt de bal zonder na te denken. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap. Lixăndroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Obor - DINAMO UTD 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 50%, DINAMO UTD 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Obor - DINAMO UTD 2:2

51e minuut.
Terry geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pinella de bal. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Lixăndroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - DINAMO UTD 2:3

53e minuut.
Pinella kopt de bal weg. Klungelig pakt Tenu de bal. Spătaru begaat een overtreding. Spătaru krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ciobănescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labiş. Ciobănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bărnuţiu met een snel genomen vrije trap. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Garbsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Silva Santos met de inworp. Miklos met een sublieme pass. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap. Terry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Maylon speelt de bal door. Chesneau speelt de bal door. Siciński probeert de bal aan de voet te houden. Siciński schiet op doel. Lixăndroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - DINAMO UTD 2:4

65e minuut.
Siciński met een sublieme pass. Tenu rent richting de bal. Tenu speelt de bal door. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tenu kan de bal niet met de borst controleren. Brzęczyszczykiewicz speelt de bal door. Terry is nu in balbezit. Kopistecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopistecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - DINAMO UTD 3:4

76e minuut.
Siciński probeert naar een medespeler te passen. Şeitan rent richting de bal. Bărnuţiu onderschept slim de pass. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez schiet op doel. Lixăndroiu bokst de bal weg.

81e minuut.
Nastić geeft een hoge lob. Siciński is nu in balbezit. Chesneau maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chesneau naar de kleedkamers voor een vroege douche. Siciński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nastić met een snel genomen vrije trap. Siciński springt en kopt de bal. Lixăndroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Spătaru rent richting de bal. Spătaru geeft een lange en hoge pass. Brzęczyszczykiewicz speelt de bal door. Garbsch is nu in balbezit. Garbsch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Obor - DINAMO UTD 4:4

89e minuut.
Brzęczyszczykiewicz met de inworp. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu geeft de bal voor. Nastić probeert de bal met de borst te controleren. Miklos geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - DINAMO UTD 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 45%, DINAMO UTD 55%.
Dinamo Obor - DINAMO UTD 5:4