Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO UTD Dinamo Obor
madalyn Tactiek DEF
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 46.1
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Nastić heeft problemen om de bal te vangen. Garbsch rent richting de bal. Garbsch passt de bal met de wreef. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Clos Gómez geeft een lange en hoge pass. Lixăndroiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Labiş de bal. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Siciński passt de bal met de wreef. Tenu is nu in balbezit. Tenu geeft de bal voor. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Lixăndroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Silva Santos met een snelle inworp. Garbsch is nu in balbezit. Garbsch geeft een lange en hoge pass. Kopistecki is nu in balbezit. Kopistecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Brzęczyszczykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Garbsch rent richting de bal. Garbsch passt de bal zonder na te denken. Kopistecki is nu in balbezit. Kopistecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nastić onderschept slim de pass. Nastić passt de bal met de wreef. Tenu probeert naar een medespeler te passen. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Lixăndroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Dinamo Obor 1:0

34e minuut.
Garbsch probeert de bal aan de voet te houden. Duma rent richting de bal. Duma passt de bal zonder na te denken. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Lixăndroiu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Şeitan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garbsch. Şeitan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciubotariu wilt de vrije trap nemen. De bal rolt over de achterlijn. Lixăndroiu trapt de bal weg. Kopistecki kan de bal niet met de borst controleren. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap. Peregrín Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 57%, Dinamo Obor 43%.
DINAMO UTD - Dinamo Obor 1:0

47e minuut.
Nastić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mitran de bal onder controle te krijgen. Spătaru met een sublieme pass. Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan draait met de bal, schiet en ... Lixăndroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Dinamo Obor 2:0

50e minuut.
Pinella is nu in balbezit. Pinella geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şeitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Lixăndroiu bokst de bal weg. Bărnuţiu kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Chesneau geeft een lange en hoge pass. Kopistecki heeft problemen om de bal te vangen. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry geeft een lange en hoge pass. Siciński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silva Santos met een snelle inworp. Garbsch geeft een lange en hoge pass. Kopistecki is nu in balbezit. Kopistecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tenu probeert naar een medespeler te passen. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma passt de bal in één keer door. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Silva Santos met een snelle inworp. Garbsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbsch geeft de bal voor. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki schiet op doel. Peregrín Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ciubotariu geeft de bal voor. Siciński kopt de bal weg. Klungelig pakt Tenu de bal. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Dinamo Obor 3:0

80e minuut.
Tenu kan de bal niet met de borst controleren. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński passt de bal met de wreef. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 49%, Dinamo Obor 51%.
DINAMO UTD - Dinamo Obor 3:0