Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunarea_Galati Negruta Alba
dede Tactiek pretext
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
45 gemiddelde waardering 41
good Schieten good
average Passen adequate
good Verdedigen good


6e minuut.
Popovici is nu in balbezit. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Pătru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 0:1

10e minuut.
Óberfrank bereikt de bal nog maar net als eerste. Óberfrank geeft een hoge lob. Vimercati is nu in balbezit. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ganea geeft een lange en hoge pass. Kania is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ganea zal de hoekschop nemen. Medgyesi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Honceriu geeft de bal voor. Albrechts heeft problemen om de bal te vangen. Óberfrank rent richting de bal. Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Pătru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velcu is nu in balbezit. Velcu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Horovăţ passt de bal zonder na te denken. Majearu rent richting de bal. Albrechts maakt een afschuwelijke overtreding. Albrechts krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Popovici met een snelle inworp. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki speelt de bal door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... Pătru bokst de bal weg. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea_Galati 45%, Negruta Alba 55%.
Dunarea_Galati - Negruta Alba 0:1

47e minuut.
Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ geeft een hoge lob. Luces kopt de bal weg. Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi geeft een hoge lob. Pehk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luces rent richting de bal. Luces haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 1:1

53e minuut.
Angelescu geeft een hoge lob. Gawlicki is nu in balbezit. Albrechts begaat een overtreding. Gawlicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majearu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fernández Magdaleno rent richting de bal. Duchek verovert de bal door een tackle van achteren. Duchek passt de bal zonder na te denken. Luces rent richting de bal. Luces draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kania stond buitenspel. Urzică komt het veld opgelopen. Chişcă komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Buitenspel voor Gawlicki. Goede buitenspelval van de verdediging. Albrechts neemt vlug de vrije trap. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap. Pehk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 2:1

83e minuut.
Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces speelt de bal door. Medgyesi rent richting de bal. Medgyesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - Negruta Alba 3:1

86e minuut.
Ganea geeft een hoge lob. Kania kopt de bal weg. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces schiet op doel. Paal! Fernández Magdaleno probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea_Galati 35%, Negruta Alba 65%.
Dunarea_Galati - Negruta Alba 3:1