Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO UTD CFR Cluj2 1907
madalyn Tactiek dd2
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 43.7
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Labiş met een sublieme pass. Turecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maylon maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Maylon naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Turecki met de inworp. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobelis onderschept slim de pass. Dobelis geeft een lange en hoge pass. von Zitzewitz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Udroiu onderschept slim de pass. Hoàng Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Bảo met een sublieme pass. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onopko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ďurica probeert naar een medespeler te passen. Turecki is nu in balbezit. Turecki geeft een lange en hoge pass. von Zitzewitz rent richting de bal. von Zitzewitz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Hoàng Bảo rent richting de bal. Hoàng Bảo passt de bal zonder na te denken. Rizzo met een sublieme pass. von Zitzewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zitzewitz draait met de bal, schiet en ... Peregrín Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - CFR Cluj2 1907 0:1

16e minuut.
Turecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Etter komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Tenu is nu in balbezit. Ďurica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nastić. Nastić krijgt een gele kaart. Ďurica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ďurica met een snel genomen vrije trap. von Zitzewitz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is von Zitzewitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labiş rent richting de bal. von Zitzewitz verovert de bal door een tackle van achteren. von Zitzewitz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Terry de bal onder controle te krijgen. Peregrín Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - CFR Cluj2 1907 0:2

41e minuut.
Nastić passt de bal in één keer door. Dobelis probeert de bal aan de voet te houden. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu geeft een lange en hoge pass. Siciński kopt de bal weg. Belényesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
von Zitzewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zitzewitz probeert naar een medespeler te passen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rizzo de bal. Rizzo passt de bal zonder na te denken. Peregrín Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onopko draait met de bal, schiet en ... Peregrín Pérez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 76%, CFR Cluj2 1907 24%.
DINAMO UTD - CFR Cluj2 1907 0:2

57e minuut.
Hoàng Bảo speelt de bal door. von Zitzewitz rent richting de bal. Labiş maakt een afschuwelijke overtreding. Labiş krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Şeitan rent richting de bal. Hoàng Bảo onderschept slim de pass. Hoàng Bảo met een sublieme pass. von Zitzewitz rent richting de bal. von Zitzewitz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ploeşteanu de bal. Onopko is nu in balbezit. Onopko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - CFR Cluj2 1907 0:3

80e minuut.
Şeitan met de inworp. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu geeft een hoge lob. Siciński is nu in balbezit. Siciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
von Zitzewitz passt de bal met de wreef. Ploeşteanu geeft een lange en hoge pass. Rizzo controleert de bal met de borst. von Zitzewitz is nu in balbezit. von Zitzewitz schiet op doel. Peregrín Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Terry geeft de bal voor. Clos Gómez kopt de bal weg. Siciński is nu in balbezit. Siciński schiet op doel. Belényesi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siciński rent richting de bal. Siciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - CFR Cluj2 1907 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 52%, CFR Cluj2 1907 48%.
DINAMO UTD - CFR Cluj2 1907 1:3