Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sms deva Dinamo Obor
eu Tactiek OFF
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 42
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Diamandopol geeft de bal voor. Vameşu is nu in balbezit. Pinella onderschept slim de pass. Ursulescu onderschept slim de pass. Ursulescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Dobrinescu geeft een hoge lob. Daar is Strzyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornel is nu in balbezit. Cornel draait met de bal, schiet en ... Lixăndroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Dinamo Obor 1:0

19e minuut.
Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Strzyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel is nu in balbezit. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap. Lixăndroiu bokst de bal weg.

23e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii met een sublieme pass. Cornel rent richting de bal. Vameşu is nu in balbezit. Vameşu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Silva Santos de bal. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii speelt de bal door. Klungelig pakt Cornel de bal. Cornel schiet op doel. Lixăndroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinella is nu in balbezit. Ursulescu onderschept slim de pass. Ursulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Dinamo Obor 2:0

27e minuut.
Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu rent richting de bal. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu schiet op doel. Lixăndroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Dinamo Obor 3:0

31e minuut.
Pomarańczawski verovert de bal door een tackle van achteren. Spătaru is nu in balbezit. Spătaru passt de bal zonder na te denken. Vameşu rent richting de bal. Vameşu haalt uit met een fantastische trap. Lixăndroiu bokst de bal weg.

39e minuut.
Cornel is nu in balbezit. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii met een sublieme pass. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sms deva 34%, Dinamo Obor 66%.
sms deva - Dinamo Obor 3:0

49e minuut.
Dobrinescu speelt de bal door. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Dinamo Obor 4:0

64e minuut.
Świeca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrinescu met de inworp. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dobrinescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Strzyga de bal. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Dinamo Obor 5:0

80e minuut.
Cornel heeft problemen om de bal te vangen. Cornel passt de bal zonder na te denken. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu draait met de bal, schiet en ... Lixăndroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Dinamo Obor 6:0

88e minuut.
Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu passt de bal zonder na te denken. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap. Lixăndroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Dinamo Obor 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sms deva 32%, Dinamo Obor 68%.
sms deva - Dinamo Obor 7:0