Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Obor sms deva
DEF Tactiek eu
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 44.9
good Schieten good
good Passen average
good Verdedigen solid


16e minuut.
Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu geeft de bal voor. Chesneau probeert de bal aan de voet te houden. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki onderschept slim de pass. Kopistecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - sms deva 1:0

25e minuut.
Pinella geeft een hoge lob. Inworp. Pomarańczawski met een snelle inworp. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pomarańczawski speelt de bal door. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan speelt de bal door. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu passt de bal in één keer door. Lixăndroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Silva Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Angelescu passt de bal zonder na te denken. Vameşu rent richting de bal. Vameşu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Angelescu passt de bal in één keer door. Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski met een sublieme pass. Vameşu rent richting de bal. Vameşu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kopistecki kopt de bal weg. Garbsch heeft problemen om de bal te vangen. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbsch verovert de bal door een tackle van achteren. Garbsch schiet op doel. Onciu bokst de bal weg. Garbsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbsch geeft een hoge lob. Onciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Coteanu is nu in balbezit. Coteanu passt de bal zonder na te denken. Vameşu is nu in balbezit. Cornel is nu in balbezit. Cornel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 67%, sms deva 33%.
Dinamo Obor - sms deva 1:0

53e minuut.
Coteanu kopt de bal weg. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu begaat een overtreding. Angelescu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klungelig pakt Cornel de bal. Cornel kopt de bal weg. Daar is Spătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelescu rent richting de bal. Angelescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kopistecki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bănescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Miklos de bal. Cornel is nu in balbezit. Cornel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 54%, sms deva 46%.
Dinamo Obor - sms deva 1:0