Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Brasov Negruta Alba
Normal Tactiek pretext
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.2 gemiddelde waardering 40
matig Schieten solide
hopeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Pintilie met een snelle inworp. Popovici rent richting de bal. Popovici geeft een lange en hoge pass. Cărtărescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vlăsceanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Gawlicki rent richting de bal. Zăituc onderschept slim de pass. Zăituc speelt de bal door. Horovăţ geeft een lange en hoge pass. Cărtărescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cărtărescu rent richting de bal. Cărtărescu passt de bal zonder na te denken. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - Negruta Alba 0:1

14e minuut.
Nae is nu in balbezit. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Popovici geeft de bal voor. Klungelig pakt Năstăsoiu de bal. Cărtărescu is nu in balbezit. Cărtărescu draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - Negruta Alba 0:2

17e minuut.
Cărtărescu kopt de bal weg. Gawlicki heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Năstăsoiu. Năstăsoiu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nae rent richting de bal. Chişcă onderschept slim de pass. Chişcă geeft een hoge lob. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cărtărescu rent richting de bal. Cărtărescu probeert naar een medespeler te passen. Popovici rent richting de bal. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Solomon kopt de bal weg. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ passt de bal zonder na te denken. Popovici geeft een lange en hoge pass. Năstăsoiu kopt de bal weg. Vlăsceanu bokst de bal weg.

37e minuut.
Angelescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Solomon de bal. Chişcă met een sublieme pass. Cărtărescu is nu in balbezit. Cărtărescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Solomon rent richting de bal. Solomon geeft een hoge lob. Purăveţ geeft de bal voor. Popovici is nu in balbezit. Popovici geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Horovăţ met een snelle inworp. Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă speelt de bal door. Cărtărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărtărescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Carp rent richting de bal. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki passt de bal met de wreef. Cărtărescu is nu in balbezit. Cărtărescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Brasov 79%, Negruta Alba 21%.
Viitorul Brasov - Negruta Alba 0:2

46e minuut.
Popovici passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chişcă de bal. Chişcă geeft een hoge lob. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Angelescu geeft een lange en hoge pass. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici geeft een lange en hoge pass. Cărtărescu rent richting de bal. Cărtărescu draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Cărtărescu geeft de bal voor. Vlăsceanu speelt de bal door. Popovici kopt de bal weg. Gawlicki heeft problemen om de bal te vangen. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Nae kopt de bal weg. Scutaru probeert de bal aan de voet te houden. Pintilie is nu in balbezit. Scutaru verovert de bal door een tackle van achteren. Scutaru haalt uit met een fantastische trap. Pehk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Horovăţ geeft de bal voor. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu passt de bal met de wreef. Cărtărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărtărescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zăituc verovert de bal door een tackle van achteren. Zăituc passt de bal met de wreef. Gawlicki heeft problemen om de bal te vangen. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - Negruta Alba 0:3

72e minuut.
Horovăţ kopt de bal weg. Popovici is nu in balbezit. Popovici geeft de bal voor. Cărtărescu is nu in balbezit. Cărtărescu schiet op doel. Vlăsceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Klungelig pakt Marga de bal. Cărtărescu rent richting de bal. Năstăsoiu rent richting de bal. Cărtărescu onderschept slim de pass. Cărtărescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Scutaru is nu in balbezit. Fernández Magdaleno verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcă rent richting de bal. Chişcă passt de bal zonder na te denken. Angelescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chişcă met een sublieme pass. Popovici is nu in balbezit. Popovici speelt de bal door. Cărtărescu heeft problemen om de bal te vangen. Cărtărescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Nae rent richting de bal. Nae geeft de bal voor. Inworp. Angelescu met een snelle inworp. Chişcă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Solomon rent richting de bal. Angelescu rent richting de bal. Angelescu passt de bal in één keer door. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chişcă rent richting de bal. Chişcă passt de bal zonder na te denken. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - Negruta Alba 0:4

89e minuut.
Daar is Chişcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chişcă geeft de bal voor. Klungelig pakt Gawlicki de bal. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - Negruta Alba 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Brasov 83%, Negruta Alba 17%.
Viitorul Brasov - Negruta Alba 0:5