Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR Cluj2 1907 Negruta Alba
dd2 Tactiek pretext
58% Balbezit 42%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 41.6
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Dobelis probeert de bal aan de voet te houden. Chişcă met een sublieme pass. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Belényesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Negruta Alba 0:1

6e minuut.
Velcu onderschept slim de pass. Velcu geeft een hoge lob. Popovici geeft een hoge lob. Gawlicki krijgt zijn hoofd ertegen. Belényesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Negruta Alba 0:2

9e minuut.
Hoàng Bảo passt de bal met de wreef. Rizzo speelt de bal door. Ďurica rent richting de bal. Ďurica geeft een hoge lob. von Zitzewitz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hoàng Bảo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ďurica de bal. Ďurica geeft een lange en hoge pass. Dobelis is nu in balbezit. Dobelis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Horovăţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Brasi de bal. Velcu rent richting de bal. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Negruta Alba 0:3

40e minuut.
Gawlicki onderschept slim de pass. Brasi is nu in balbezit. Gawlicki onderschept slim de pass. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Negruta Alba 0:4

41e minuut.
Porri passt de bal in één keer door. Angelescu probeert naar een medespeler te passen. Al Jaber speelt de bal door. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Belényesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Angelescu probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki rent richting de bal. Porri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Porri krijgt een gele kaart. Gawlicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velcu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Negruta Alba 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Cluj2 1907 53%, Negruta Alba 47%.
CFR Cluj2 1907 - Negruta Alba 0:5

56e minuut.
Daar is Rizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu passt de bal zonder na te denken. Velcu heeft problemen om de bal te vangen. Velcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Negruta Alba 0:6

59e minuut.
Chişcă heeft problemen om de bal te vangen. Chişcă passt de bal zonder na te denken. Popovici geeft een lange en hoge pass. Gawlicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Negruta Alba 0:7

63e minuut.
Velcu kopt de bal weg. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki passt de bal zonder na te denken. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Negruta Alba 0:8

65e minuut.
Dobelis passt de bal zonder na te denken. Čukat heeft problemen om de bal te vangen. Čukat passt de bal in één keer door. Onopko is nu in balbezit. Onopko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chişcă geeft een lange en hoge pass. Popovici kopt de bal weg. Klungelig pakt Al Jaber de bal. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Negruta Alba 0:9

88e minuut.
Velcu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Jaber. Velcu raakt geblesseerd tijdens het duel. Chişcă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Brasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Al Jaber heeft problemen om de bal te vangen. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Negruta Alba 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Cluj2 1907 55%, Negruta Alba 45%.
CFR Cluj2 1907 - Negruta Alba 0:10