Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANATHINAIKOS ATHENS Dinamo Obor
La Bairam Tactiek Last
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 47.1
goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Dyoniziak geeft een lange en hoge pass. Provenzale kopt de bal weg. Pinella heeft problemen om de bal te vangen. Gwardys is nu in balbezit. Gwardys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Silva Santos passt de bal zonder na te denken. Öykü met een sublieme pass. Gwardys is nu in balbezit. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale schiet op doel. Lixăndroiu bokst de bal weg.

20e minuut.
Spătaru is nu in balbezit. Spătaru geeft de bal voor. Provenzale rent richting de bal. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Spătaru passt de bal zonder na te denken. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran passt de bal met de wreef. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANATHINAIKOS ATHENS 51%, Dinamo Obor 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PANATHINAIKOS ATHENS - Dinamo Obor 0:0

59e minuut.
Silva Santos rent richting de bal. Dyoniziak onderschept slim de pass. Dyoniziak met een sublieme pass. Gwardys rent richting de bal. Gwardys draait met de bal, schiet en ... Lixăndroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys rent richting de bal. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dinamo Obor 1:0

61e minuut.
Dyoniziak geeft een lange en hoge pass. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys met een sublieme pass. Provenzale rent richting de bal. Provenzale draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Provenzale de bal. Chesneau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chesneau krijgt een gele kaart. Provenzale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Provenzale neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Chesneau kopt de bal weg. Dyoniziak heeft problemen om de bal te vangen. Dyoniziak passt de bal in één keer door. Provenzale rent richting de bal. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dinamo Obor 2:0

71e minuut.
Öykü geeft een hoge lob. Pinella kopt de bal weg. Klungelig pakt Chesneau de bal. Provenzale rent richting de bal. Provenzale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Miklos passt de bal in één keer door. Bărnuţiu is nu in balbezit. Bărnuţiu geeft de bal voor. Kopistecki is nu in balbezit. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schouppe heeft problemen om de bal te vangen. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki schiet op doel. Molina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Garbsch heeft problemen om de bal te vangen. Garbsch passt de bal zonder na te denken. Öykü speelt de bal door. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANATHINAIKOS ATHENS 27%, Dinamo Obor 73%.
PANATHINAIKOS ATHENS - Dinamo Obor 2:0