Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunarea_Galati sms deva
dede Tactiek eu
40% Balbezit 60%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
44.4 gemiddelde waardering 54.2
redelijk Schieten formidabel
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Pomarańczawski onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pomarańczawski de bal. Pomarańczawski speelt de bal door. Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursulescu draait met de bal, schiet en ... Pătru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - sms deva 0:1

4e minuut.
Angelescu probeert de bal aan de voet te houden. Medgyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coteanu. Coteanu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Vimercati probeert naar een medespeler te passen. Cornel rent richting de bal. Albrechts is nu in balbezit. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Diamandopol geeft de bal voor. bin Rabin rent richting de bal. Diamandopol onderschept slim de pass. Pomarańczawski rent richting de bal. Pomarańczawski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dobrinescu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinescu passt de bal zonder na te denken. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - sms deva 0:2

26e minuut.
Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu met een sublieme pass. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pomarańczawski de bal. Pomarańczawski geeft een hoge lob. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - sms deva 0:3

28e minuut.
Klungelig pakt Kania de bal. Ursulescu is nu in balbezit. bin Rabin is nu in balbezit. Ursulescu onderschept slim de pass. Ursulescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski passt de bal zonder na te denken. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu schiet op doel. Pătru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - sms deva 0:4

37e minuut.
Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski geeft een lange en hoge pass. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu draait met de bal, schiet en ... Pătru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - sms deva 0:5

43e minuut.
Pomarańczawski is nu in balbezit. Pomarańczawski passt de bal zonder na te denken. Albrechts heeft problemen om de bal te vangen. Angelescu rent richting de bal. Angelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Albrechts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces schiet op doel. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea_Galati 56%, sms deva 44%.
Dunarea_Galati - sms deva 0:5

51e minuut.
Turukalo geeft de bal voor. Diamandi speelt de bal door. Daar is Dobrinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinescu schiet op doel. Pătru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

53e minuut.
Klungelig pakt Dobrinescu de bal. Dobrinescu passt de bal met de wreef. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - sms deva 0:6

55e minuut.
Ganea rent richting de bal. Ganea probeert naar een medespeler te passen. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu draait met de bal, schiet en ... Pătru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cornel is nu in balbezit. Cornel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - sms deva 0:7

58e minuut.
Vimercati geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dobrinescu met de inworp. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bănescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kania is nu in balbezit. Kania geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hıdır passt de bal zonder na te denken. Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski met een sublieme pass. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cornel rent richting de bal. Cornel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - sms deva 0:8

71e minuut.
Pomarańczawski is nu in balbezit. Pomarańczawski passt de bal met de wreef. Cornel is nu in balbezit. Cornel schiet op doel. Pătru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - sms deva 0:9

79e minuut.
Diamandi passt de bal zonder na te denken. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu speelt de bal door. Cornel is nu in balbezit. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Pătru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dobrinescu probeert naar een medespeler te passen. Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu passt de bal met de wreef. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel schiet op doel. Pătru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea_Galati - sms deva 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea_Galati 52%, sms deva 48%.
Dunarea_Galati - sms deva 0:10