Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Brasov DINAMO UTD
Normal Tactiek madalyn
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 37.4
average Schieten solid
hopeless Passen adequate
weak Verdedigen average


4e minuut.
Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez probeert naar een medespeler te passen. Siciński is nu in balbezit. Siciński schiet op doel. Vlăsceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - DINAMO UTD 0:1

8e minuut.
Udroiu probeert naar een medespeler te passen. Tenu is nu in balbezit. Tenu speelt de bal door. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nae geeft een hoge lob. Labiş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu geeft de bal voor. Siciński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - DINAMO UTD 0:2

14e minuut.
Labiş met de inworp. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu speelt de bal door. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez schiet op doel. Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Siciński passt de bal in één keer door. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - DINAMO UTD 0:3

20e minuut.
Şeitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez geeft een lange en hoge pass. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - DINAMO UTD 0:4

23e minuut.
Terry speelt de bal door. Tenu is nu in balbezit. Tenu passt de bal met de wreef. Siciński is nu in balbezit. Siciński schiet op doel. Vlăsceanu bokst de bal weg.

26e minuut.
Ploeşteanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nastić rent richting de bal. Nastić passt de bal in één keer door. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Marga verovert de bal door een tackle van achteren. Marga geeft een lange en hoge pass. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Scutaru is nu in balbezit. Scutaru schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Vlăsceanu speelt de bal door. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu geeft een lange en hoge pass. Siciński maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - DINAMO UTD 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Brasov 67%, DINAMO UTD 33%.
Viitorul Brasov - DINAMO UTD 0:5

52e minuut.
Scutaru passt de bal in één keer door. Judele rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terry. Terry krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Solomon rent richting de bal. Şeitan onderschept slim de pass. Şeitan speelt de bal door. Siciński rent richting de bal. Siciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zăituc de bal. Siciński rent richting de bal. Siciński schiet op doel. Vlăsceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - DINAMO UTD 0:6

61e minuut.
Nastić passt de bal in één keer door. Senin bereikt de bal nog maar net als eerste. Senin passt de bal zonder na te denken. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Nastić met de inworp. Udroiu heeft problemen om de bal te vangen. Udroiu geeft een hoge lob. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Nastić is nu in balbezit. Nastić geeft een lange en hoge pass. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - DINAMO UTD 0:7

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Şeitan de bal onder controle te krijgen. Tenu kopt de bal weg. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - DINAMO UTD 0:8

69e minuut.
Scutaru speelt de bal door. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński passt de bal in één keer door. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - DINAMO UTD 0:9

77e minuut.
Vlăsceanu trapt de bal weg. Olteanu kopt de bal weg. Labiş rent richting de bal. Scutaru onderschept slim de pass. Scutaru draait met de bal, schiet en ... Peregrín Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Labiş geeft een hoge lob. Inworp. Nae met de inworp. Olteanu rent richting de bal. Olteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Peregrín Pérez met een harde bal richting middenveld. Senin speelt de bal door. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Siciński is nu in balbezit. Siciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - DINAMO UTD 0:10

88e minuut.
Siciński passt de bal in één keer door. Tenu geeft de bal voor. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - DINAMO UTD 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Brasov 67%, DINAMO UTD 33%.
Viitorul Brasov - DINAMO UTD 0:11