Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANATHINAIKOS ATHENS CFR Cluj2 1907
Laptaresele Tactiek dd2
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 45
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Dobelis is nu in balbezit. Öykü is nu in balbezit. Čukat is nu in balbezit. Öykü verovert de bal door een tackle van achteren. Öykü geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hoàng Bảo passt de bal zonder na te denken. Čukat is nu in balbezit. Čukat geeft de bal voor. von Zitzewitz rent richting de bal. von Zitzewitz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - CFR Cluj2 1907 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Dobelis de bal. Öykü is nu in balbezit. Öykü passt de bal met de wreef. Gwardys rent richting de bal. Gwardys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dyoniziak speelt de bal door. Daar is Talavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Jaber speelt de bal door. Dyoniziak is nu in balbezit. Dyoniziak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Dobelis heeft problemen om de bal te vangen. Dyoniziak rent richting de bal. Dyoniziak passt de bal zonder na te denken. Provenzale rent richting de bal. Provenzale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belényesi probeert naar een medespeler te passen. Dyoniziak geeft een hoge lob. Brasi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PANATHINAIKOS ATHENS - CFR Cluj2 1907 1:1

28e minuut.
Al Jaber probeert de bal met de borst te controleren. Talavi onderschept slim de pass. Talavi speelt de bal door. Provenzale heeft problemen om de bal te vangen. Provenzale schiet op doel. Belényesi bokst de bal weg. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gwardys raakt geblesseerd tijdens het duel. Gwardys legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

30e minuut.
Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dyoniziak zal de hoekschop nemen. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Rizzo met een snelle inworp. Öykü is nu in balbezit. Öykü passt de bal met de wreef. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANATHINAIKOS ATHENS 38%, CFR Cluj2 1907 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PANATHINAIKOS ATHENS - CFR Cluj2 1907 1:1

51e minuut.
Szleter is nu in balbezit. Čukat verovert de bal door een tackle van achteren. Čukat probeert naar een medespeler te passen. Onopko rent richting de bal. Onopko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hoàng Bảo kopt de bal weg. von Zitzewitz is nu in balbezit. von Zitzewitz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Onopko de bal. Onopko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Hoàng Bảo probeert de bal aan de voet te houden. Talavi is nu in balbezit. Talavi geeft de bal voor. Gwardys rent richting de bal. Gwardys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zatloukal geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Provenzale stond buitenspel. Hoàng Bảo neemt vlug de vrije trap. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onopko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ďurica geeft een lange en hoge pass. Dyoniziak speelt de bal door. Klungelig pakt Provenzale de bal. Provenzale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - CFR Cluj2 1907 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANATHINAIKOS ATHENS 51%, CFR Cluj2 1907 49%.
PANATHINAIKOS ATHENS - CFR Cluj2 1907 2:1