Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR Cluj2 1907 PANATHINAIKOS ATHENS
dd2 Tactiek Laptaresele
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 39.7
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Hoàng Bảo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zatloukal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dyoniziak is nu in balbezit. Dyoniziak passt de bal in één keer door. Belényesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Zatloukal verovert de bal door een tackle van achteren. Zatloukal probeert naar een medespeler te passen. Talavi probeert naar een medespeler te passen. Provenzale rent richting de bal. Provenzale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Talavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavi met een sublieme pass. Gwardys rent richting de bal. Gwardys haalt uit met een fantastische trap. Belényesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - PANATHINAIKOS ATHENS 0:1

23e minuut.
Dobelis passt de bal met de wreef. von Zitzewitz rent richting de bal. Szleter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. von Zitzewitz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobelis wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doeltrap. Molina trapt de bal weg van het doel. Ďurica kopt de bal weg. Čukat kan de bal niet met de borst controleren. Čukat geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Öykü onderschept slim de pass. Öykü probeert naar een medespeler te passen. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys schiet op doel. Belényesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - PANATHINAIKOS ATHENS 0:2

40e minuut.
Dyoniziak probeert naar een medespeler te passen. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo maakt een afschuwelijke overtreding. Gwardys raakt geblesseerd tijdens het duel. Provenzale wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Öykü met een sublieme pass. Provenzale rent richting de bal. Hoàng Bảo rent richting de bal. Provenzale verovert de bal door een tackle van achteren. Provenzale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Cluj2 1907 48%, PANATHINAIKOS ATHENS 52%.
CFR Cluj2 1907 - PANATHINAIKOS ATHENS 0:2

50e minuut.
Čukat met een sublieme pass. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo probeert naar een medespeler te passen. von Zitzewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zitzewitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Čukat met een snelle inworp. Fros probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ďurica met een snelle inworp. Čukat geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gwardys maakt een snoekduik en kopt de bal. Čukat bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Öykü met de inworp. Gwardys geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Belényesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - PANATHINAIKOS ATHENS 0:3

66e minuut.
Öykü geeft de bal voor. Daar is Brasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys draait met de bal, schiet en ... Belényesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gwardys met een sublieme pass. Provenzale rent richting de bal. Hoàng Bảo maakt een afschuwelijke overtreding. Hoàng Bảo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Cluj2 1907 49%, PANATHINAIKOS ATHENS 51%.
CFR Cluj2 1907 - PANATHINAIKOS ATHENS 0:3