Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Negruta Alba Dinamo Obor
pretext Tactiek OFF
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 46.5
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Horovăţ passt de bal met de wreef. Chişcă probeert naar een medespeler te passen. Chesneau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Spătaru de bal. Chişcă onderschept slim de pass. Chişcă met een sublieme pass. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chişcă geeft een hoge lob. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinella. Pinella krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Bărnuţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos geeft de bal voor. Daar is Fernández Magdaleno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Spătaru is nu in balbezit. Miklos rent richting de bal. Miklos passt de bal met de wreef. Bărnuţiu is nu in balbezit. Silva Santos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 57%, Dinamo Obor 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Negruta Alba - Dinamo Obor 0:0

47e minuut.
Spătaru is nu in balbezit. Spătaru met een sublieme pass. Miklos probeert naar een medespeler te passen. Brzęczyszczykiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Brzęczyszczykiewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Chişcă verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcă met een sublieme pass. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... Lixăndroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Dinamo Obor 1:0

52e minuut.
Pintilie geeft een hoge lob. Bărnuţiu kopt de bal weg. Chesneau probeert de bal aan de voet te houden. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Dinamo Obor 2:0

55e minuut.
Silva Santos geeft een hoge lob. Ciobănescu is nu in balbezit. Angelescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Angelescu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Silva Santos met een sublieme pass. Klungelig pakt Purăveţ de bal. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki schiet op doel. Pehk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Spătaru probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chesneau de bal onder controle te krijgen. Lixăndroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Dinamo Obor 3:0

75e minuut.
Popovici is nu in balbezit. Chesneau onderschept slim de pass. Gawlicki maakt een afschuwelijke overtreding. Gawlicki krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Silva Santos is nu in balbezit. Silva Santos probeert naar een medespeler te passen. Garbsch probeert naar een medespeler te passen. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki schiet op doel. Pehk bokst de bal weg.

90e minuut.
Velcu speelt de bal door. Popovici rent richting de bal. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 46%, Dinamo Obor 54%.
Negruta Alba - Dinamo Obor 3:0