Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sms deva Viitorul Brasov
eu Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
50 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 23.8
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Cornel verovert de bal door een tackle van achteren. Pomarańczawski rent richting de bal. Pomarańczawski passt de bal in één keer door. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Coteanu schiet op doel. Vlăsceanu met een sublieme pass. Coteanu kopt de bal weg. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Viitorul Brasov 1:0

6e minuut.
Pomarańczawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursulescu is nu in balbezit. Solomon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ursulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pomarańczawski komt bij de bal en schiet. Vlăsceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Pomarańczawski met een sublieme pass. Coteanu heeft problemen om de bal te vangen. Coteanu met een sublieme pass. Angelescu rent richting de bal. Angelescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel onderschept slim de pass. Cornel met een sublieme pass. Angelescu rent richting de bal. Angelescu haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Zăituc de bal. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Viitorul Brasov 2:0

13e minuut.
Nae raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gică komt het veld opgelopen. Dobrinescu neemt de hoekschop. Angelescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Viitorul Brasov 3:0

16e minuut.
Solomon speelt de bal door. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu speelt de bal door. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu schiet op doel. Vlăsceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Gică rent richting de bal. Coteanu onderschept slim de pass. Coteanu probeert naar een medespeler te passen. Cornel rent richting de bal. Cornel schiet op doel. Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Viitorul Brasov 4:0

28e minuut.
Vlăsceanu probeert naar een medespeler te passen. Coteanu kopt de bal weg. Angelescu rent richting de bal. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu bokst de bal weg. Ursulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu probeert naar een medespeler te passen. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Scutaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dobrinescu kopt de bal weg. Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursulescu draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pomarańczawski neemt de hoekschop. Cornel is nu in balbezit. Angelescu speelt de bal door. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pomarańczawski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Angelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelescu speelt de bal door. Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Coteanu is nu in balbezit. Coteanu passt de bal met de wreef. Daar is Cornel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Viitorul Brasov 5:0

44e minuut.
Coteanu heeft problemen om de bal te vangen. Pomarańczawski rent richting de bal. Pomarańczawski speelt de bal door. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Viitorul Brasov 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sms deva 16%, Viitorul Brasov 84%.
sms deva - Viitorul Brasov 6:0

46e minuut.
Zăituc geeft een lange en hoge pass. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu met een sublieme pass. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cornel is nu in balbezit. Cornel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski geeft een lange en hoge pass. Năstăsoiu kopt de bal weg. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu rent richting de bal. Angelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Viitorul Brasov 7:0

65e minuut.
Coteanu rent richting de bal. Coteanu geeft een hoge lob. Daar is Angelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornel is nu in balbezit. Cornel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Coteanu onderschept slim de pass. Coteanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Angelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu met een sublieme pass. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Viitorul Brasov 8:0

70e minuut.
Olteanu speelt de bal door. Carp probeert de bal aan de voet te houden. Pomarańczawski is nu in balbezit. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu geeft de bal voor. Solomon heeft problemen om de bal te vangen. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zăituc trapt de bal weg van het doel. Coteanu heeft problemen om de bal te vangen. Coteanu passt de bal zonder na te denken. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Zăituc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pomarańczawski met een snelle inworp. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu geeft de bal voor. Cornel rent richting de bal. Cornel schiet op doel. Vlăsceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Viitorul Brasov 9:0

76e minuut.
Solomon speelt de bal door. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu passt de bal zonder na te denken. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pomarańczawski kopt de bal weg. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu passt de bal in één keer door. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bănescu rent richting de bal. Bănescu passt de bal zonder na te denken. Diamandi geeft een hoge lob. Dobrinescu geeft een lange en hoge pass. Cornel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - Viitorul Brasov 10:0

82e minuut.
Hozoc speelt de bal door. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu passt de bal zonder na te denken. Cornel is nu in balbezit. Cornel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dobrinescu is nu in balbezit. Klungelig pakt Dobrinescu de bal. Dobrinescu passt de bal zonder na te denken. Ursulescu geeft een hoge lob. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Vlăsceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ursulescu de bal. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Coteanu passt de bal zonder na te denken. Zăituc probeert naar een medespeler te passen. Ursulescu heeft problemen om de bal te vangen. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sms deva 14%, Viitorul Brasov 86%.
sms deva - Viitorul Brasov 10:0