Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
berarul dan fc Hashixem
mijl at Tactiek tpt 2-1
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 58.8
good Schieten formidable
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Boldiş speelt de bal door. Land is nu in balbezit. Marin onderschept slim de pass. Marin haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Hashixem 0:1

5e minuut.
Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saracino verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Hashixem 0:2

9e minuut.
Zdolski geeft een lange en hoge pass. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doru krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Raţă is nu in balbezit. Sichitiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Land. Sichitiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Raţă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ionică heeft problemen om de bal te vangen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Hashixem 0:3

20e minuut.
Inworp. Crivăţ met de inworp. Sichitiu met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sichitiu passt de bal in één keer door. Saracino rent richting de bal. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin schiet op doel. Dəvəli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Hashixem 0:4

24e minuut.
Raţă met een sublieme pass. Daar is Crivăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivăţ speelt de bal door. Quiroz rent richting de bal. Quiroz schiet op doel. Dəvəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Crivăţ is nu in balbezit. Chí Công speelt de bal door. Goranov met een sublieme pass. Podemlel rent richting de bal. Podemlel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Raţă passt de bal zonder na te denken. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Dəvəli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Hashixem 0:5

37e minuut.
Doru speelt de bal door. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz passt de bal met de wreef. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Doru is nu in balbezit. Doru passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Goranov de bal onder controle te krijgen. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Dəvəli bokst de bal weg. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Dəvəli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 70%, Hashixem 30%.
berarul dan fc - Hashixem 0:5

49e minuut.
Raţă probeert naar een medespeler te passen. Saracino verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Dəvəli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Hashixem 0:6

67e minuut.
Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu geeft een lange en hoge pass. Sichitiu kopt de bal weg. Quiroz rent richting de bal. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Hashixem 0:7

76e minuut.
Moţoc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă passt de bal met de wreef. Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chí Công passt de bal in één keer door. Ionică rent richting de bal. Ionică passt de bal in één keer door. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Podemlel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Crivăţ met een sublieme pass. Quiroz heeft problemen om de bal te vangen. Quiroz passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Podemlel is nu in balbezit. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Raţă speelt de bal door. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel. Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crivăţ zal de hoekschop nemen. Quiroz heeft problemen om de bal te vangen. Quiroz geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciężkowski de bal. Ciężkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Crivăţ passt de bal zonder na te denken. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sichitiu is nu in balbezit. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Dəvəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Hashixem 0:8

89e minuut.
Sichitiu passt de bal met de wreef. Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ geeft een lange en hoge pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Hashixem 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 58%, Hashixem 42%.
berarul dan fc - Hashixem 0:9