Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Maidan My Route 66
Nam Su Tyen Tactiek 5-3-2
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen excellent


6e minuut.
Mazilu passt de bal in één keer door. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş passt de bal met de wreef. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Pulpescu rent richting de bal. Pulpescu geeft de bal voor. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - My Route 66 1:0

17e minuut.
Mazilu geeft de bal voor. Cosmin kopt de bal weg. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş schiet op doel. Olăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kobierski met een snelle inworp. Pulpescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rostowski. Rostowski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Daar is Zornetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornetta maakt een afschuwelijke overtreding. Zornetta krijgt een gele kaart. Rostowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Praski wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Maidan - My Route 66 1:1

31e minuut.
Guşeilă is nu in balbezit. Praski onderschept slim de pass. Hồng is nu in balbezit. Hồng draait met de bal, schiet en ... Sucigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

33e minuut.
Mateiaş is nu in balbezit. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin rent richting de bal. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu bokst de bal weg. Cizmă rent richting de bal. Cizmă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan geeft een lange en hoge pass. Cizmă rent richting de bal. Cizmă haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Maidan 52%, My Route 66 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Maidan - My Route 66 1:1

58e minuut.
Fică onderschept slim de pass. Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hồng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hồng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - My Route 66 1:2

63e minuut.
Kicek is nu in balbezit. Cizmă onderschept slim de pass. Cizmă controleert de bal met de borst. Moisoiu is nu in balbezit. Moisoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Guşeilă geeft de bal voor. Mazilu rent richting de bal. Mazilu passt de bal met de wreef. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş schiet op doel. Olăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Praski speelt de bal door. Fică rent richting de bal. Moisoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moisoiu krijgt een gele kaart. Fică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kicek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Praski kopt de bal weg. Rostowski rent richting de bal. Rostowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hồng kan de bal niet met de borst controleren. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hồng de bal. Hồng haalt uit met een fantastische trap. Sucigan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Cosmin rent richting de bal. Carbonell geeft de bal voor. Cosmin met een sublieme pass. Cizmă kan de bal niet met de borst controleren. Cizmă haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kicek geeft een lange en hoge pass. Hồng rent richting de bal. Hồng passt de bal zonder na te denken. Rostowski rent richting de bal. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - My Route 66 1:3

86e minuut.
Praski passt de bal in één keer door. Prăscan heeft problemen om de bal te vangen. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - My Route 66 2:3

90e minuut.
Geantă onderschept slim de pass. Geantă geeft de bal voor. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Olăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Maidan - My Route 66 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Maidan 60%, My Route 66 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Maidan - My Route 66 3:3