Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Route 66 FC.Maidan
5-3-2 Tactiek Nam Su Tyen
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
49.3 gemiddelde waardering 42.4
very good Schieten adequate
adequate Passen average
very good Verdedigen adequate


7e minuut.
Pulpescu is nu in balbezit. Praski verovert de bal door een tackle van achteren. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - FC.Maidan 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Zornetta de bal. Rostowski onderschept slim de pass. Guşeilă is nu in balbezit. Rostowski onderschept slim de pass. Rostowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rostowski rent richting de bal. Rostowski draait met de bal, schiet en ... Sucigan bokst de bal weg.

10e minuut.
Kicek kopt de bal weg. Fică met een sublieme pass. Daar is Sârgu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligocki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Pulpescu speelt de bal door. Mazilu is nu in balbezit. Mazilu geeft een lange en hoge pass. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu bokst de bal weg. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
My Route 66 - FC.Maidan 1:1

21e minuut.
Kobierski kopt de bal weg. Geantă heeft problemen om de bal te vangen. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski draait met de bal, schiet en ... Sucigan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - FC.Maidan 2:1

26e minuut.
Praski is nu in balbezit. Praski speelt de bal door. Mazilu is nu in balbezit. Mazilu draait met de bal, schiet en ... Olăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kurański probeert naar een medespeler te passen. Kobierski is nu in balbezit. Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Geantă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geantă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Mazilu kopt de bal weg. Carbonell is nu in balbezit. Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Geantă haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazilu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buscan kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moisoiu zal de hoekschop nemen. Mazilu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu geeft de bal voor. Cosmin rent richting de bal. Cosmin draait met de bal, schiet en ... Olăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
My Route 66 - FC.Maidan 2:2

42e minuut.
Daar is Kobierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobierski geeft een lange en hoge pass. Kicek geeft de bal voor. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski haalt uit met een fantastische trap. Sucigan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 50%, FC.Maidan 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
My Route 66 - FC.Maidan 2:2

49e minuut.
Klungelig pakt Cosmin de bal. Cosmin speelt de bal door. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Carbonell onderschept slim de pass. Moisoiu is nu in balbezit. Moisoiu passt de bal in één keer door. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Buscan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Praski kopt de bal weg. Ligocki is nu in balbezit. Ligocki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - FC.Maidan 3:2

71e minuut.
Ligocki rent richting de bal. Zornetta rent richting de bal. Ligocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ligocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - FC.Maidan 4:2

78e minuut.
Pulpescu speelt de bal door. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu met een sublieme pass. Cizmă rent richting de bal. Cizmă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kobierski onderschept slim de pass. Kobierski met een sublieme pass. Rostowski rent richting de bal. Rostowski draait met de bal, schiet en ... Sucigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - FC.Maidan 5:2

89e minuut.
Cosmin is nu in balbezit. Cosmin speelt de bal door. Oltean rent richting de bal. Oltean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 44%, FC.Maidan 56%.
My Route 66 - FC.Maidan 5:2