Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Arad FC RaulRamon
3-4-3 Tactiek florin
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten average
adequate Passen solid
average Verdedigen good


12e minuut.
Kocabıyık rent richting de bal. Ellis onderschept slim de pass. Ellis met een sublieme pass. Rea is nu in balbezit. Rea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Skorupka is nu in balbezit. Jee-Son onderschept slim de pass. Jee-Son speelt de bal door. Rea rent richting de bal. Rea schiet op doel. Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto passt de bal in één keer door. Dzikowski probeert naar een medespeler te passen. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Gheţea met een sublieme pass. Pasieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny passt de bal in één keer door. Lukaku rent richting de bal. Lukaku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Jee-Son is nu in balbezit. Pasieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jee-Son krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Pasieczny passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lukaku de bal. Tīklenieks onderschept slim de pass. Skorupka rent richting de bal. Skorupka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Chiţa is nu in balbezit. Škultéty legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiţa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rea neemt zijn aanloop. Furtok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC RaulRamon 1:0

38e minuut.
Skorupka passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prieto met de inworp. Chiţa rent richting de bal. Chiţa schiet op doel. Furtok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 31%, FC RaulRamon 69%.
United Arad - FC RaulRamon 1:0

46e minuut.
Yovo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Zabijakin rent richting de bal. Zabijakin geeft een lange en hoge pass. Yong-Ki kopt de bal weg. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gheţea speelt de bal door. Dzikowski speelt de bal door. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Škultéty de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siu Ki komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kaczor rent richting de bal. Kaczor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lukaku de bal. Skorupka is nu in balbezit. Skorupka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Arad - FC RaulRamon 1:1

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuo chuan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Paraviso geeft een lange en hoge pass. Kaczor kopt de bal weg. Škultéty is nu in balbezit. Rea onderschept slim de pass. Rea schiet op doel. Furtok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Paraviso geeft een hoge lob. Inworp. Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuo chuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuo chuan haalt uit met een fantastische trap. Furtok bokst de bal weg.

82e minuut.
Yong-Ki onderschept slim de pass. Yong-Ki probeert naar een medespeler te passen. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Siu Ki is nu in balbezit. Siu Ki passt de bal zonder na te denken. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC RaulRamon 2:1

86e minuut.
Daar is Jee-Son, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jee-Son passt de bal met de wreef. Siu Ki met een sublieme pass. Rea rent richting de bal. Rea schiet op doel. Furtok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 27%, FC RaulRamon 73%.
United Arad - FC RaulRamon 2:1