Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hashixem Duelistii
tpt 2-1 Tactiek 222
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.7 gemiddelde waardering 53.3
uitmuntend Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Mitropanos geeft een lange en hoge pass. Marin kopt de bal weg. Quiroz rent richting de bal. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu draait met de bal, schiet en ... Uzakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Vargalui probeert naar een medespeler te passen. Nuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzo passt de bal in één keer door. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Sichitiu passt de bal in één keer door. Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ geeft een hoge lob. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - Duelistii 1:0

10e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Sadlok met een sublieme pass. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hashixem - Duelistii 1:1

13e minuut.
Nuzzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok geeft de bal voor. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin schiet op doel. Czapiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Várhidi kan de bal niet met de borst controleren. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu probeert naar een medespeler te passen. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Raţă met een sublieme pass. Sichitiu rent richting de bal. Hamilton maakt een afschuwelijke overtreding. Hamilton krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Várhidi kopt de bal weg. Sadlok is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raţă. Raţă krijgt een gele kaart. Sadlok roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sadlok kan niet meer verder spelen. Khánh Giang komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Vargalui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khánh Giang is nu in balbezit. Khánh Giang passt de bal met de wreef. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz geeft een lange en hoge pass. Czapiewski bokst de bal weg.

23e minuut.
Mitropanos speelt de bal door. Raţă is nu in balbezit. Raţă passt de bal zonder na te denken. Sichitiu rent richting de bal. Sichitiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Raţă met een snelle inworp. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Uzakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 36%, Duelistii 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hashixem - Duelistii 1:1

46e minuut.
Daar is Várhidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Crivăţ passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - Duelistii 2:1

53e minuut.
Marin kopt de bal weg. Klungelig pakt Schulp de bal. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz schiet op doel. Uzakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - Duelistii 3:1

58e minuut.
Nuzzo passt de bal in één keer door. Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang passt de bal met de wreef. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Encuţescu rent richting de bal. Encuţescu geeft een lange en hoge pass. Hamilton controleert de bal met de borst. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mitropanos verovert de bal door een tackle van achteren. Mitropanos probeert naar een medespeler te passen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft een lange en hoge pass. Marin springt en kopt de bal. Uzakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Hamilton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - Duelistii 4:1

86e minuut.
Ioveanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nuzzo met de inworp. Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang geeft een lange en hoge pass. Czapiewski bokst de bal weg. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - Duelistii 4:2

89e minuut.
Inworp. Vargalui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang passt de bal zonder na te denken. Vargalui geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 38%, Duelistii 62%.
Hashixem - Duelistii 4:2