Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Route 66 United Arad
5-3-2 Tactiek 3-4-3
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
50.5 gemiddelde waardering 49.6
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen solide


5e minuut.
Yong-Ki kopt de bal weg. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albertocchi krijgt een gele kaart.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fică zal de hoekschop nemen. Prăscan kopt de bal weg. Ligocki is nu in balbezit. Ligocki draait met de bal, schiet en ... Dongjia bokst de bal weg.

12e minuut.
Kobierski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rostowski de bal. Praski met een sublieme pass. Ligocki is nu in balbezit. Ligocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - United Arad 1:0

25e minuut.
Fică verovert de bal door een tackle van achteren. Fică met een sublieme pass. Praski speelt de bal door. Daar is Ligocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dongjia trapt de bal weg van het doel. Prieto rent richting de bal. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto passt de bal met de wreef. Chiţa is nu in balbezit. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Yong-Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică onderschept slim de pass. Fică passt de bal in één keer door. Praski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 32%, United Arad 68%.
My Route 66 - United Arad 1:0

46e minuut.
Yovo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ligocki passt de bal zonder na te denken. Kobierski is nu in balbezit. Cigány legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cigány krijgt een gele kaart. Kobierski raakt geblesseerd tijdens het duel. Praski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - United Arad 2:0

50e minuut.
Buitenspel voor Albertocchi. Goede buitenspelval van de verdediging. Jee-Son komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Yong-Ki passt de bal zonder na te denken. Yovo is nu in balbezit. Guiso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guiso krijgt een gele kaart. Yovo raakt geblesseerd tijdens het duel. Albertocchi neemt de penalty, wat een uithaal! Olăroiu bokst de bal weg.

58e minuut.
Carbonell geeft een lange en hoge pass. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan onderschept slim de pass. Buscan geeft een lange en hoge pass. Rea kopt de bal weg. Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Yovo is nu in balbezit. Kobierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kobierski met een sublieme pass. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Praski rent richting de bal. Praski passt de bal met de wreef. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ... Cigány probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Inworp. Balaci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 26%, United Arad 74%.
My Route 66 - United Arad 2:0