Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Maidan United Arad
Nam Su Tyen Tactiek cofi
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
45.8 gemiddelde waardering 46.9
solide Schieten goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Zielnik onderschept slim de pass. Zielnik geeft een lange en hoge pass. Ellis rent richting de bal. Ellis draait met de bal, schiet en ... Sucigan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - United Arad 0:1

3e minuut.
Daar is Mateiaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateiaş speelt de bal door. Mazilu rent richting de bal. Mazilu geeft de bal voor. Cizmă krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Pulpescu is nu in balbezit. Pulpescu passt de bal zonder na te denken. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu geeft een lange en hoge pass. Cizmă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bijen passt de bal zonder na te denken. Prieto is nu in balbezit. Moisoiu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Moisoiu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moisoiu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Yong-Ki rent richting de bal. Cosmin rent richting de bal. Yong-Ki begaat een overtreding. Yong-Ki krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mateiaş rent richting de bal. Cosmin is nu in balbezit. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Zielnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Geantă geeft een lange en hoge pass. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu geeft de bal voor. Cizmă rent richting de bal. Cizmă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pulpescu onderschept slim de pass. Pulpescu met een sublieme pass. Mazilu is nu in balbezit. Mazilu geeft de bal voor. Cizmă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zornetta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Maidan - United Arad 1:1

42e minuut.
Guşeilă onderschept slim de pass. Klungelig pakt Guşeilă de bal. Guşeilă passt de bal in één keer door. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş schiet op doel. Dongjia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Maidan 33%, United Arad 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Maidan - United Arad 1:1

49e minuut.
Mateiaş is nu in balbezit. Dongjia met een sublieme pass. Zornetta kopt de bal weg. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Dongjia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Inworp. Geantă met een snelle inworp. Mazilu rent richting de bal. Mazilu geeft de bal voor. Cizmă krijgt zijn hoofd ertegen. Dongjia bokst de bal weg.

60e minuut.
Sârgu met een snelle inworp. Cosmin rent richting de bal. Cosmin probeert naar een medespeler te passen. Cizmă rent richting de bal. Cizmă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Geantă probeert naar een medespeler te passen. Zornetta rent richting de bal. Zornetta geeft de bal voor. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi schiet op doel. Sucigan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Maidan 35%, United Arad 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Maidan - United Arad 1:1