Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RaulRamon Duelistii
florin Tactiek 222
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 49.9
average Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz geeft de bal voor. Daar is Gheţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeannin rent richting de bal. Jeannin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Khánh Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Khánh Giang passt de bal in één keer door. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz geeft een lange en hoge pass. Jeannin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kocabıyık passt de bal met de wreef. Lukaku rent richting de bal. Khánh Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Kaczor de bal. Dziwisz rent richting de bal. Khánh Giang speelt de bal door. Klungelig pakt Jeannin de bal. Jeannin haalt uit met een fantastische trap. Paal! Furtok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - Duelistii 0:1

43e minuut.
Sędłak passt de bal zonder na te denken. Pasieczny heeft problemen om de bal te vangen. Siboni rent richting de bal. Jeannin onderschept slim de pass. Jeannin haalt uit met een fantastische trap. Furtok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Khánh Giang passt de bal zonder na te denken. Vargalui rent richting de bal. Vargalui speelt de bal door. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin schiet op doel. Furtok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 79%, Duelistii 21%.
FC RaulRamon - Duelistii 0:1

60e minuut.
Dziwisz geeft een lange en hoge pass. Pasieczny probeert de bal met de borst te controleren. Jeannin speelt de bal door. Sędłak is nu in balbezit. Sędłak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sędłak is nu in balbezit. Dziwisz speelt de bal door. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin draait met de bal, schiet en ... Furtok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - Duelistii 0:2

72e minuut.
Hamilton geeft een hoge lob. Vujačić kopt de bal weg. Daar is Schulp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukaku haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tourinho met een sublieme pass. Vujačić is nu in balbezit. Khánh Giang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khánh Giang krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Inworp. Vargalui met de inworp. Khánh Giang is nu in balbezit. Khánh Giang geeft de bal voor. Oshaug probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furtok bokst de bal weg. Sędłak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - Duelistii 0:3

82e minuut.
Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędłak geeft de bal voor. Oshaug rent richting de bal. Sędłak verovert de bal door een tackle van achteren. Sędłak schiet op doel. Furtok bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 70%, Duelistii 30%.
FC RaulRamon - Duelistii 0:3