Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duelistii FC RaulRamon
222 Tactiek florin
53% Balbezit 47%
15% Spel op eigen helft 85%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 41.9
excellent Schieten adequate
solid Passen solid
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Škultéty bereikt de bal nog maar net als eerste. Škultéty geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vargalui met de inworp. Sadlok geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vargalui zal de hoekschop nemen. Daar is Nuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Sadlok de bal. Sadlok geeft een hoge lob. Gheţea controleert de bal met de borst. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - FC RaulRamon 1:0

9e minuut.
Lukaku probeert naar een medespeler te passen. Vujačić rent richting de bal. Vujačić passt de bal met de wreef. Kaczor met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Furtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtado geeft een hoge lob. Inworp. Vargalui met een snelle inworp. Sadlok geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Furtok bokst de bal weg.

21e minuut.
Škultéty geeft de bal voor. Inworp. Vargalui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Schulp met een sublieme pass. Nuzzo rent richting de bal. Nuzzo passt de bal met de wreef. Daar is Dziwisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kaczor speelt de bal door. Nuzzo speelt de bal door. Gheţea is nu in balbezit. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Škultéty trapt de bal weg. Sadlok kopt de bal weg. Jeannin heeft problemen om de bal te vangen. Jeannin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kaczor rent richting de bal. Vargalui rent richting de bal. Vargalui geeft een hoge lob. Jeannin springt en kopt de bal. Klungelig pakt Gheţea de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kilar speelt de bal door. Nuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzo passt de bal zonder na te denken. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin schiet op doel. Furtok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok geeft een lange en hoge pass. Gheţea is nu in balbezit. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin haalt uit met een fantastische trap. Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Furtok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - FC RaulRamon 2:0

44e minuut.
Vargalui is nu in balbezit. Vargalui speelt de bal door. Jeannin rent richting de bal. Jeannin passt de bal zonder na te denken. Gheţea is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nuzzo zal de hoekschop nemen. Jeannin krijgt zijn hoofd ertegen. Gheţea controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nuzzo neemt de hoekschop. Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin schiet op doel. Škultéty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - FC RaulRamon 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 14%, FC RaulRamon 86%.
Duelistii - FC RaulRamon 3:0

47e minuut.
Jeannin is nu in balbezit. Oshaug is nu in balbezit. Jeannin onderschept slim de pass. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Hamilton rent richting de bal. Hamilton passt de bal met de wreef. Vargalui speelt de bal door. Jeannin rent richting de bal. Jeannin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Nuzzo kopt de bal weg. Dziwisz heeft problemen om de bal te vangen. Dziwisz passt de bal zonder na te denken. Jeannin rent richting de bal. Jeannin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - FC RaulRamon 4:0

58e minuut.
Vargalui met een sublieme pass. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin passt de bal zonder na te denken. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Furtok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Furtok met een harde bal richting middenveld. Vargalui speelt de bal door. Daar is Jeannin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeannin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pasieczny rent richting de bal. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzo probeert naar een medespeler te passen. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin schiet op doel. Furtok bokst de bal weg.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Jeannin de bal onder controle te krijgen. Várhidi rent richting de bal. Várhidi met een sublieme pass. Nuzzo geeft een hoge lob. Jeannin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sadlok passt de bal in één keer door. Vargalui speelt de bal door. Škultéty probeert de bal aan de voet te houden. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sadlok passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jeannin de bal. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin draait met de bal, schiet en ... Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Vargalui met de inworp. Sadlok geeft een hoge lob. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Furtok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - FC RaulRamon 5:0

77e minuut.
Kaczor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczor geeft een hoge lob. Kilar met een sublieme pass. Daar is Dziwisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hamilton met een sublieme pass. Oshaug is nu in balbezit. Jeannin verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Furtok bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 17%, FC RaulRamon 83%.
Duelistii - FC RaulRamon 5:0