Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hashixem My Route 66
tpt 2-1 Tactiek 5-3-2
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
25 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 51.4
formidable Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Guiso is nu in balbezit. Guiso geeft een lange en hoge pass. Daar is Moţoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Marin rent richting de bal. Marin speelt de bal door. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 1:0

12e minuut.
Sichitiu is nu in balbezit. Marin is nu in balbezit. Raţă rent richting de bal. Raţă draait met de bal, schiet en ... Olăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ioveanu onderschept slim de pass. Ioveanu passt de bal in één keer door. Fică rent richting de bal. Ligocki is nu in balbezit. Ligocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Marin rent richting de bal. Sichitiu is nu in balbezit. Buscan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buscan krijgt een gele kaart. Sichitiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sichitiu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 2:0

19e minuut.
Olăroiu probeert naar een medespeler te passen. Rostowski kopt de bal weg. Daar is Ligocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praski is nu in balbezit. Praski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ciorbea trapt de bal weg van het doel. Fică kan de bal niet met de borst controleren. Ciężkowski met een sublieme pass. Sichitiu is nu in balbezit. Sichitiu draait met de bal, schiet en ... Olăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 3:0

24e minuut.
Quiroz onderschept slim de pass. Sichitiu rent richting de bal. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 4:0

28e minuut.
Kobierski rent richting de bal. Met opzet legt Marin zijn tegenspeler op de grond. Kobierski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prăscan met een snel genomen vrije trap. Daar is Kobierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobierski geeft de bal voor. Ciorbea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Encuţescu geeft een lange en hoge pass. Marin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guiso is nu in balbezit. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin schiet op doel. Olăroiu bokst de bal weg.

36e minuut.
Ciężkowski probeert naar een medespeler te passen. Sichitiu rent richting de bal. Sichitiu passt de bal met de wreef. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buscan onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciężkowski neemt de hoekschop. Quiroz maakt een snoekduik en kopt de bal. Olăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 5:0

38e minuut.
Marin is nu in balbezit. Marin geeft de bal voor. Ciężkowski kopt de bal weg. Sichitiu heeft problemen om de bal te vangen. Sichitiu haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu geeft een hoge lob. Quiroz heeft problemen om de bal te vangen. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 6:0

41e minuut.
Carbonell onderschept slim de pass. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Carbonell zijn tegenspeler op de grond. Sichitiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sichitiu kan niet meer verder spelen. Ovedenie komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Carbonell onderschept slim de pass. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 46%, My Route 66 54%.
Hashixem - My Route 66 6:0

49e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru geeft de bal voor. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Marin speelt de bal door. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 7:0

55e minuut.
Klungelig pakt Doru de bal. Doru geeft een hoge lob. Buscan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel. Olăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 8:0

58e minuut.
Ciężkowski geeft de bal voor. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rostowski kopt de bal weg. Daar is Buscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 9:0

60e minuut.
Praski speelt de bal door. Klungelig pakt Ligocki de bal. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 10:0

62e minuut.
Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski passt de bal in één keer door. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 11:0

68e minuut.
Buscan rent richting de bal. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kicek rent richting de bal. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Olăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 12:0

79e minuut.
Ovedenie is nu in balbezit. Raţă is nu in balbezit. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 13:0

79e minuut.
Ovedenie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Căruţaşu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ioveanu passt de bal zonder na te denken. Ciężkowski is nu in balbezit. Fică onderschept slim de pass. Fică geeft een hoge lob. Rostowski springt en kopt de bal. Ciorbea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Marin passt de bal in één keer door. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă passt de bal zonder na te denken. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - My Route 66 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 46%, My Route 66 54%.
Hashixem - My Route 66 14:0