Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Route 66 Hashixem
5-3-2 Tactiek tpt 2-1
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.2 gemiddelde waardering 54.8
solid Schieten formidable
good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Fică neemt de hoekschop. Ligocki springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Encuţescu de bal onder controle te krijgen. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Moţoc is nu in balbezit. Ligocki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moţoc raakt geblesseerd tijdens het duel. Ioveanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buscan heeft problemen om de bal te vangen. Sichitiu is nu in balbezit. Sichitiu draait met de bal, schiet en ... Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ovedenie heeft problemen om de bal te vangen. Ovedenie schiet op doel. Olăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Hashixem 0:1

9e minuut.
Ioveanu geeft een hoge lob. Quiroz kopt de bal weg. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Hashixem 0:2

13e minuut.
Raţă probeert naar een medespeler te passen. Quiroz rent richting de bal. Sichitiu rent richting de bal. Sichitiu draait met de bal, schiet en ... Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Hashixem 0:3

15e minuut.
Doru onderschept slim de pass. Doru geeft een hoge lob. Quiroz probeert de bal aan de voet te houden. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Hashixem 0:4

17e minuut.
Encuţescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Buscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sichitiu rent richting de bal. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Praski passt de bal in één keer door. Marin speelt de bal door. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Hashixem 0:5

31e minuut.
Raţă passt de bal zonder na te denken. Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski probeert naar een medespeler te passen. Sichitiu rent richting de bal. Sichitiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski geeft de bal voor. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Olăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Hashixem 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 56%, Hashixem 44%.
My Route 66 - Hashixem 0:6

49e minuut.
Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Praski rent richting de bal. Praski passt de bal zonder na te denken. Kobierski rent richting de bal. Kobierski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz is nu in balbezit. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Hashixem 0:7

51e minuut.
Guiso geeft de bal voor. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin geeft een hoge lob. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sichitiu is nu in balbezit. Quiroz rent richting de bal. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă schiet op doel. Olăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Hashixem 0:8

61e minuut.
Praski rent richting de bal. Praski passt de bal zonder na te denken. Ligocki is nu in balbezit. Ligocki haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doru probeert naar een medespeler te passen. Buscan rent richting de bal. Buscan geeft de bal voor. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel. Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kicek rent richting de bal. Sichitiu onderschept slim de pass. Sichitiu geeft een lange en hoge pass. Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Raţă geeft een hoge lob. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin speelt de bal door. Klungelig pakt Sichitiu de bal. Sichitiu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Fică kan de bal niet met de borst controleren. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică verovert de bal door een tackle van achteren. Fică geeft een lange en hoge pass. Rostowski krijgt zijn hoofd ertegen. Ciorbea bokst de bal weg.

79e minuut.
Encuţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Encuţescu geeft een lange en hoge pass. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu schiet op doel. Olăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Hashixem 0:9

84e minuut.
Encuţescu speelt de bal door. Marin is nu in balbezit. Marin speelt de bal door. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 53%, Hashixem 47%.
My Route 66 - Hashixem 0:9