Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hello! My Route 66
cojo Tactiek 5-3-2
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 48.1
good Schieten good
adequate Passen adequate
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Inworp. Prăscan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Contra met een sublieme pass. Gorun is nu in balbezit. Gorun schiet op doel. Olăroiu bokst de bal weg. Belcea rent richting de bal. Belcea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - My Route 66 1:0

19e minuut.
Tutmaz geeft een lange en hoge pass. Kobierski kopt de bal weg. Tupczyński probeert naar een medespeler te passen. Gorun rent richting de bal. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Praski speelt de bal door. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bănică krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kobierski met een snelle inworp. Tejerina geeft een lange en hoge pass. Guiso is nu in balbezit. Gorun onderschept slim de pass. Gorun draait met de bal, schiet en ... Olăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belcea rent richting de bal. Belcea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 63%, My Route 66 37%.
hello! - My Route 66 1:0

49e minuut.
Tejerina geeft een hoge lob. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Gorun rent richting de bal. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu bokst de bal weg.

58e minuut.
Bănică verovert de bal door een tackle van achteren. Praski rent richting de bal. Bănică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bănică krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Tejerina geeft de bal voor. Guiso is nu in balbezit. Gorun onderschept slim de pass. Daar is Gorun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorun schiet op doel. Olăroiu bokst de bal weg.

67e minuut.
Tejerina passt de bal met de wreef. Daar is Mulţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Mulţescu geeft de bal voor. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gorun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorun schiet op doel. Olăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - My Route 66 2:0

76e minuut.
Guiso onderschept slim de pass. Kobierski is nu in balbezit. Tejerina begaat een overtreding. Tejerina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 55%, My Route 66 45%.
hello! - My Route 66 2:0