Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
berarul dan fc United Arad
mijl at Tactiek coppa
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 48.6
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Zielnik geeft een hoge lob. Dzikowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Porębski de bal. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - United Arad 0:1

4e minuut.
Porębski heeft problemen om de bal te vangen. Porębski passt de bal zonder na te denken. Ionică is nu in balbezit. Ionică geeft de bal voor. Goranov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Podemlel rent richting de bal. Goranov is nu in balbezit. Podemlel is nu in balbezit. Goranov is nu in balbezit. Goranov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Yovo de bal. Porębski is nu in balbezit. Porębski geeft de bal voor. Podemlel maakt een snoekduik en kopt de bal. Goranov rent richting de bal. Dongjia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goranov rent richting de bal. Goranov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
berarul dan fc - United Arad 1:1

21e minuut.
Ellis is nu in balbezit. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi passt de bal in één keer door. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ellis passt de bal met de wreef. Dzikowski rent richting de bal. Dzikowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rea de bal. Rea draait met de bal, schiet en ... Dəvəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Săvoiu de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dzikowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Albertocchi krijgt zijn hoofd ertegen. Dəvəli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Albertocchi passt de bal zonder na te denken. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prieto zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Porębski geeft een hoge lob. Yong-Ki kopt de bal weg. Klungelig pakt Dzikowski de bal. Dzikowski geeft een hoge lob. Albertocchi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - United Arad 1:2

41e minuut.
Yong-Ki is nu in balbezit. Porębski onderschept slim de pass. Porębski passt de bal in één keer door. Daar is Goranov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goranov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 65%, United Arad 35%.
berarul dan fc - United Arad 1:2

56e minuut.
Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov speelt de bal door. Podemlel is nu in balbezit. Podemlel schiet op doel. Dongjia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
berarul dan fc - United Arad 2:2

77e minuut.
Ellis passt de bal met de wreef. Daar is Dzikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzikowski speelt de bal door. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Podemlel passt de bal zonder na te denken. Ionică is nu in balbezit. Prieto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Prieto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Belardetti speelt de bal door. Ionică rent richting de bal. Ionică geeft de bal voor. Goranov maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Yovo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Ellis de bal onder controle te krijgen. Saracino bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ki begaat een overtreding. Siu Ki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 59%, United Arad 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
berarul dan fc - United Arad 2:2