Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odorheiu Secuiesc Efraim
Normal Tactiek Training
31% Balbezit 69%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten average
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Angkulawattanachai bereikt de bal nog maar net als eerste. Angkulawattanachai passt de bal in één keer door. Buscan met een sublieme pass. Sudati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Roselló probeert naar een medespeler te passen. Buscan rent richting de bal. Buscan probeert naar een medespeler te passen. Sudati is nu in balbezit. Sudati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odorheiu Secuiesc - Efraim 0:1

32e minuut.
Crăciunoiu geeft de bal voor. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan probeert naar een medespeler te passen. Sudati heeft problemen om de bal te vangen. Sudati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Buscan passt de bal zonder na te denken. Angkulawattanachai bereikt de bal nog maar net als eerste. Angkulawattanachai passt de bal in één keer door. Ruszczyk rent richting de bal. Ruszczyk draait met de bal, schiet en ... Dumitriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Odorheiu Secuiesc - Efraim 0:2

41e minuut.
Daar is Fernandès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandès geeft de bal voor. Sudati is nu in balbezit. Sudati schiet op doel. Dumitriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odorheiu Secuiesc - Efraim 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odorheiu Secuiesc 78%, Efraim 22%.
Odorheiu Secuiesc - Efraim 0:3

46e minuut.
Roselló probeert naar een medespeler te passen. Ruszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ruszczyk speelt de bal door. Sudati is nu in balbezit. Sudati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odorheiu Secuiesc - Efraim 0:4

53e minuut.
Buscan kopt de bal weg. Klungelig pakt Sudati de bal. Chiran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiran krijgt een gele kaart. Sudati raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Angkulawattanachai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Plizga passt de bal zonder na te denken. Angkulawattanachai rent richting de bal. Angkulawattanachai passt de bal met de wreef. Sudati rent richting de bal. Sudati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odorheiu Secuiesc - Efraim 0:5

60e minuut.
Dumitriu trapt de bal weg van het doel. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan heeft problemen om de bal te vangen. Buscan geeft de bal voor. Sudati maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Angkulawattanachai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sudati de bal. Angkulawattanachai rent richting de bal. Sudati is nu in balbezit. Sudati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tijanić geeft een lange en hoge pass. Sudati is nu in balbezit. Angkulawattanachai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati rent richting de bal. Sudati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Angkulawattanachai geeft een lange en hoge pass. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan met een sublieme pass. Sudati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odorheiu Secuiesc 83%, Efraim 17%.
Odorheiu Secuiesc - Efraim 0:5