Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.30 [del]
  • Stadion: laseminte
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6146
MoReS FC roxana.reddog
bailando Tactiek dinamo2
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 43.9
solid Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Râpnu rent richting de bal. Râpnu met een sublieme pass. Rusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello onderschept slim de pass. Ottonello haalt uit met een fantastische trap. Poparda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ottonello is nu in balbezit. Ottonello draait met de bal, schiet en ... Poparda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

11e minuut.
Wojtaszewski probeert naar een medespeler te passen. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad passt de bal met de wreef. Ottonello rent richting de bal. Ottonello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Barisevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Barisevičius geeft de bal voor. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ... Poparda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - roxana.reddog 1:0

18e minuut.
Râpnu is nu in balbezit. Ottonello rent richting de bal. Gioga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ottonello raakt geblesseerd tijdens het duel. Gabrian legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! Poparda bokst de bal weg.

26e minuut.
Rusin met een sublieme pass. Leano bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko verovert de bal door een tackle van achteren. Borko schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Góes geeft een hoge lob. Ottonello is nu in balbezit. Ottonello probeert naar een medespeler te passen. Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong schiet op doel. Poparda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - roxana.reddog 2:0

34e minuut.
Noir heeft problemen om de bal te vangen. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad passt de bal met de wreef. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ... Poparda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ottonello rent richting de bal. Ottonello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Rusin passt de bal met de wreef. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stříbrný. Stříbrný krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 51%, roxana.reddog 49%.
MoReS FC - roxana.reddog 2:0

50e minuut.
Gabrian verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrian passt de bal zonder na te denken. Carro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad verovert de bal door een tackle van achteren. Nowosad haalt uit met een fantastische trap. Poparda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ottonello rent richting de bal. Ottonello schiet op doel. Paal! Poparda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - roxana.reddog 3:0

57e minuut.
Yalovalı kopt de bal weg. Immersi rent richting de bal. Immersi passt de bal in één keer door. Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. Poparda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Râpnu verovert de bal door een tackle van achteren. Râpnu speelt de bal door. Ottonello rent richting de bal. Ottonello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello geeft de bal voor. Nguyên Phong heeft problemen om de bal te vangen. Ottonello rent richting de bal. Ottonello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yalovalı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu geeft de bal voor. Borko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - roxana.reddog 3:1

79e minuut.
Baudracco geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Immersi. Goede buitenspelval van de verdediging. Stříbrný maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello draait met de bal, schiet en ... Poparda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Barisevičius geeft een hoge lob. Nowosad rent richting de bal. Carro begaat een overtreding. Carro krijgt een gele kaart. Nowosad wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wojtaszewski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Wojtaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carro rent richting de bal. Carro passt de bal in één keer door. Yalovalı is nu in balbezit. Yalovalı geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 38%, roxana.reddog 62%.
MoReS FC - roxana.reddog 3:1