Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UCV48 F. C. Foresta Suceava
532 Tactiek 4d3m-ionu
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
27.3 gemiddelde waardering 43.6
weak Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen good


5e minuut.
Marciszewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fencl de bal. Zarov is nu in balbezit. Zarov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - F. C. Foresta Suceava 0:1

11e minuut.
Marciszewski rent richting de bal. Cernea is nu in balbezit. Cernea met een sublieme pass. Zarov rent richting de bal. Zarov schiet op doel. Złomek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Cernea kopt de bal weg. Daar is Serrador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellár verovert de bal door een tackle van achteren. Zarov controleert de bal met de borst. Zarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Suszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Suszczyk geeft de bal voor. Becker probeert de bal aan de voet te houden. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. Złomek bokst de bal weg.

19e minuut.
Angioni geeft een lange en hoge pass. Daar is Waerlop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - F. C. Foresta Suceava 0:2

22e minuut.
Suszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov geeft de bal voor. Kazimierczak kan de bal niet met de borst controleren. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Berghmans bokst de bal weg.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cernea met een snelle inworp. Daar is Marciszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marciszewski geeft een lange en hoge pass. Serrador springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kossowski geeft een hoge lob. Marciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciszewski passt de bal zonder na te denken. Zarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - F. C. Foresta Suceava 0:3

31e minuut.
Vintilă geeft een hoge lob. Suszczyk rent richting de bal. Angioni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Angioni moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Angioni schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Cernea rent richting de bal. Cernea passt de bal met de wreef. Serrador heeft problemen om de bal te vangen. Serrador draait met de bal, schiet en ... Złomek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Serrador onderschept slim de pass. Serrador passt de bal zonder na te denken. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... Złomek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - F. C. Foresta Suceava 0:4

38e minuut.
Serrador passt de bal in één keer door. Zarov is nu in balbezit. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - F. C. Foresta Suceava 0:5

39e minuut.
Cernea speelt de bal door. Marciszewski rent richting de bal. Marciszewski speelt de bal door. Zarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarov draait met de bal, schiet en ... Złomek bokst de bal weg.

45e minuut.
Matta passt de bal met de wreef. Cernea geeft de bal voor. Fencl probeert de bal met de borst te controleren. Serrador is nu in balbezit. Serrador schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - F. C. Foresta Suceava 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 72%, F. C. Foresta Suceava 28%.
UCV48 - F. C. Foresta Suceava 0:6

46e minuut.
Cernea kopt de bal weg. Daar is Serrador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador is nu in balbezit. Serrador haalt uit met een fantastische trap. Złomek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Mellár rent richting de bal. Serrador verovert de bal door een tackle van achteren. Serrador probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. Złomek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serrador is nu in balbezit. Serrador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Frej is nu in balbezit. Marciszewski onderschept slim de pass. Marciszewski geeft de bal voor. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. Złomek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Suszczyk geeft een hoge lob. Szypowski kopt de bal weg. Daar is Waerlop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrador is nu in balbezit. Serrador haalt uit met een fantastische trap. Złomek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Szypowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierszewski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Serrador rent richting de bal. Serrador speelt de bal door. Zarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarov haalt uit met een fantastische trap. Złomek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - F. C. Foresta Suceava 0:7

56e minuut.
Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wierszewski de bal. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szypowski rent richting de bal. Szypowski geeft een hoge lob. Kossowski geeft de bal voor. Złomek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wierszewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - F. C. Foresta Suceava 0:8

65e minuut.
Serrador kopt de bal weg. Klungelig pakt Zarov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waerlop. Zarov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cernea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cernea geeft een hoge lob. Zarov kopt de bal weg. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador draait met de bal, schiet en ... Złomek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - F. C. Foresta Suceava 0:9

75e minuut.
Lekov verovert de bal door een tackle van achteren. Lekov met een sublieme pass. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador schiet op doel. Złomek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - F. C. Foresta Suceava 0:10

78e minuut.
Szypowski geeft een lange en hoge pass. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea geeft de bal voor. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Szypowski geeft de bal voor. Inworp. Marciszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarov heeft problemen om de bal te vangen. Zarov geeft een hoge lob. Złomek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Vintilă kopt de bal weg. Daar is Becker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea met een sublieme pass. Serrador is nu in balbezit. Serrador draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mellár rent richting de bal. Wierszewski onderschept slim de pass. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - F. C. Foresta Suceava 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 78%, F. C. Foresta Suceava 22%.
UCV48 - F. C. Foresta Suceava 0:11