Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Foresta Suceava UCV48
4d3m-ionu Tactiek 532
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 9
45.5 gemiddelde waardering 30.1
very good Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen average


7e minuut.
Dubourg kopt de bal weg. Klungelig pakt Raić de bal. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - UCV48 0:1

14e minuut.
Wierszewski onderschept slim de pass. Wierszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Maneslavić de bal. Maneslavić draait met de bal, schiet en ... Świężawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Foresta Suceava - UCV48 1:1

24e minuut.
Dubourg verovert de bal door een tackle van achteren. Raić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg onderschept slim de pass. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Berghmans werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Rózsa geeft een hoge lob. Wierszewski kopt de bal weg. Serrador rent richting de bal. Serrador schiet op doel. Świężawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - UCV48 2:1

38e minuut.
Fencl onderschept slim de pass. Rózsa is nu in balbezit. Rózsa speelt de bal door. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maneslavić rent richting de bal. Maneslavić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Suszczyk is nu in balbezit. Suszczyk geeft de bal voor. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador draait met de bal, schiet en ... Świężawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 28%, UCV48 72%.
F. C. Foresta Suceava - UCV48 2:1

49e minuut.
Rózsa is nu in balbezit. Rózsa geeft een lange en hoge pass. Serrador rent richting de bal. Serrador draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Fencl probeert de bal aan de voet te houden. Cernea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Waerlop de bal. Serrador rent richting de bal. Serrador draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rózsa kopt de bal weg. Klungelig pakt Waerlop de bal. Wierszewski rent richting de bal. Maneslavić rent richting de bal. Maneslavić haalt uit met een fantastische trap. Świężawski bokst de bal weg.

55e minuut.
Suszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Suszczyk passt de bal zonder na te denken. Maneslavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneslavić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - UCV48 3:1

58e minuut.
Inworp. Kossowski met een snelle inworp. Rózsa probeert naar een medespeler te passen. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador draait met de bal, schiet en ... Świężawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Rózsa probeert naar een medespeler te passen. Cernea rent richting de bal. Cernea passt de bal met de wreef. Serrador rent richting de bal. Serrador draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rózsa is nu in balbezit. Rózsa passt de bal in één keer door. Waerlop rent richting de bal. Maneslavić verovert de bal door een tackle van achteren. Maneslavić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - UCV48 4:1

75e minuut.
Raić heeft problemen om de bal te vangen. Rózsa is nu in balbezit. Rózsa geeft een lange en hoge pass. Maneslavić rent richting de bal. Maneslavić draait met de bal, schiet en ... Świężawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Cernea geeft een hoge lob. Mellár heeft problemen om de bal te vangen. Maneslavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneslavić schiet op doel. Świężawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - UCV48 5:1

90e minuut.
Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cernea de bal. Cernea met een sublieme pass. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 22%, UCV48 78%.
F. C. Foresta Suceava - UCV48 5:1