Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Argeş Piteşti BUCOVINA FC
1att Tactiek defend
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
48.6 gemiddelde waardering 53.2
average Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Arana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Terpstra de bal. Terpstra passt de bal in één keer door. Král rent richting de bal. Král schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Arana rent richting de bal. Arana speelt de bal door. Smolarski met een sublieme pass. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kaur probeert naar een medespeler te passen. Lins rent richting de bal. Chiai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lins raakt geblesseerd tijdens het duel. Arana wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Argeş Piteşti - BUCOVINA FC 1:0

32e minuut.
Smolarski rent richting de bal. Smolarski haalt uit met een fantastische trap. Biamonte probeert de bal aan de voet te houden. Lins is nu in balbezit. Lins haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Argeş Piteşti 50%, BUCOVINA FC 50%.
FC Argeş Piteşti - BUCOVINA FC 1:0

46e minuut.
Král raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peppas komt het veld opgelopen. Kruse Bøggild komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Nemcsák met een snelle inworp. Klungelig pakt Terpstra de bal. Terpstra probeert naar een medespeler te passen. Arana geeft een lange en hoge pass. Lins maakt een snoekduik en kopt de bal. Kruse Bøggild bokst de bal weg.

54e minuut.
Klungelig pakt Smolarski de bal. Smolarski speelt de bal door. Arana speelt de bal door. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

60e minuut.
Daar is Frenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peppas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Serwy ... Strafschop! Directe rode kaart, Serwy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Serwy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Peppas raakt geblesseerd tijdens het duel. Soto kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Covei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kruse Bøggild trapt de bal weg. Rambert kopt de bal weg. Nemcsák heeft problemen om de bal te vangen. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Smolarski met een snelle inworp. Kaur rent richting de bal. Maciąg begaat een overtreding. Maciąg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Argeş Piteşti 50%, BUCOVINA FC 50%.
FC Argeş Piteşti - BUCOVINA FC 1:0