Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUCOVINA FC Odorheiu Secuiesc
defend Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
8% Spel op eigen helft 92%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 21.6
excellent Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiai passt de bal met de wreef. Larsson is nu in balbezit. Larsson geeft de bal voor. Soto krijgt zijn hoofd ertegen. Dumitriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Blomfield verovert de bal door een tackle van achteren. Blomfield speelt de bal door. Arano is nu in balbezit. Arano draait met de bal, schiet en ... Dumitriu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 1:0

7e minuut.
Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... Dumitriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 2:0

9e minuut.
Rambert geeft de bal voor. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek met een sublieme pass. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 3:0

13e minuut.
Klungelig pakt Chiai de bal. Chiai passt de bal zonder na te denken. Toader heeft problemen om de bal te vangen. Arano is nu in balbezit. Arano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto rent richting de bal. Arano is nu in balbezit. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Arano passt de bal met de wreef. Dumitriu met een sublieme pass. Blomfield kopt de bal weg. Arano is nu in balbezit. Arano speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 4:0

20e minuut.
Kielonek met de inworp. Klungelig pakt Blomfield de bal. Blomfield geeft de bal voor. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Dumitriu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arano rent richting de bal. Arano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 5:0

22e minuut.
Ballarini passt de bal in één keer door. Blomfield is nu in balbezit. Blomfield met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toader met een harde bal richting middenveld. Inworp. Blomfield met een snelle inworp. Kielonek geeft een lange en hoge pass. Dumitriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Chiai kopt de bal weg. Soto is nu in balbezit. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Arano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toader de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blomfield geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Soto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 6:0

28e minuut.
Arano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mândruleanu de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Larsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arano springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dumitriu trapt de bal weg. Randa kopt de bal weg. Şuteu heeft problemen om de bal te vangen. Arano is nu in balbezit. Arano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Doeltrap. Toader met een harde bal richting middenveld. Blomfield kopt de bal weg. Klungelig pakt Arano de bal. Arano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kielonek is nu in balbezit. Kielonek speelt de bal door. Arano rent richting de bal. Arano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 7:0

35e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Kielonek speelt de bal door. Klungelig pakt Arano de bal. Arano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Toader de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Blomfield kopt de bal weg. Daar is Chiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arano met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 8:0

38e minuut.
Blomfield is nu in balbezit. Blomfield geeft een lange en hoge pass. Mândruleanu controleert de bal met de borst. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 9:0

41e minuut.
Arano is nu in balbezit. Arano probeert naar een medespeler te passen. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 10:0

45e minuut.
Toader kopt de bal weg. Blomfield is nu in balbezit. Blomfield geeft een hoge lob. Klungelig pakt Soto de bal. Soto schiet op doel. Dumitriu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 9%, Odorheiu Secuiesc 91%.
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 10:0

46e minuut.
Peppas komt het veld opgelopen. Pleşca komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. Chiai onderschept slim de pass. Chiai met een sublieme pass. Peppas is nu in balbezit. Peppas passt de bal met de wreef. Dumitriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 11:0

52e minuut.
Preoteasa is nu in balbezit. Pleşca verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peppas de bal. Peppas schiet op doel. Dumitriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Peppas passt de bal met de wreef. Toader heeft problemen om de bal te vangen. Peppas verovert de bal door een tackle van achteren. Peppas schiet op doel. Dumitriu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Chiai kopt de bal weg. Chiran heeft problemen om de bal te vangen. Kielonek met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Larsson is nu in balbezit. Larsson geeft een lange en hoge pass. Boc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peppas rent richting de bal. Peppas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kielonek passt de bal in één keer door. Peppas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppas met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 12:0

63e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Mândruleanu kan de bal niet met de borst controleren. Larsson rent richting de bal. Larsson geeft een lange en hoge pass. Peppas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 13:0

65e minuut.
Peppas is nu in balbezit. Soto rent richting de bal. Peppas rent richting de bal. Peppas draait met de bal, schiet en ... Dumitriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 14:0

68e minuut.
Pleşca geeft een lange en hoge pass. Larsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Mândruleanu heeft problemen om de bal te vangen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Larsson rent richting de bal. Larsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toader de bal. Peppas rent richting de bal. Peppas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kielonek geeft een lange en hoge pass. Soto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mândruleanu rent richting de bal. Peppas verovert de bal door een tackle van achteren. Peppas haalt uit met een fantastische trap. Dumitriu bokst de bal weg. Soto geeft de bal voor. Kielonek controleert de bal met de borst. Kielonek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 15:0

83e minuut.
George kopt de bal weg. Preoteasa rent richting de bal. Pleşca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pleşca krijgt een gele kaart. Preoteasa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşca met een sublieme pass. Klungelig pakt Soto de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. Dumitriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 16:0

87e minuut.
Soto is nu in balbezit. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dumitriu met een harde bal richting middenveld. Randa probeert de bal met de borst te controleren. Kielonek met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 7%, Odorheiu Secuiesc 93%.
BUCOVINA FC - Odorheiu Secuiesc 16:0