Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amc team Efraim
treicincidoi Tactiek Training
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 43.6
solide Schieten matig
redelijk Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Dragović onderschept slim de pass. Dragović passt de bal in één keer door. Pacot rent richting de bal. Dragović rent richting de bal. Dragović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - Efraim 1:0

24e minuut.
Sangari geeft een lange en hoge pass. Tijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacot verovert de bal door een tackle van achteren. Pacot geeft de bal voor. Dragović krijgt zijn hoofd ertegen. Matera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Brodnicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jęczmionka met een snelle inworp. Pacot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacot draait met de bal, schiet en ... Matera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Chindea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bouquet met een snelle inworp. Dragović is nu in balbezit. Dragović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 42%, Efraim 58%.
amc team - Efraim 1:0

46e minuut.
Roselló geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouquet met een snelle inworp. Dragović rent richting de bal. Dragović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Daar is Ragmanius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilie rent richting de bal. Pintilie geeft de bal voor. Pacot is nu in balbezit. Pacot geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sangari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strungăreanu komt het veld opgelopen. Ruszczyk neemt de hoekschop. Angkulawattanachai maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Angkulawattanachai probeert naar een medespeler te passen. Ruszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Roselló is nu in balbezit. Kniaź onderschept slim de pass. Kniaź haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jęczmionka passt de bal zonder na te denken. Pacot rent richting de bal. Pacot probeert naar een medespeler te passen. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović haalt uit met een fantastische trap. Matera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bouquet is nu in balbezit. Bouquet geeft de bal voor. Pacot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacot draait met de bal, schiet en ... Matera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - Efraim 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 32%, Efraim 68%.
amc team - Efraim 2:0