Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Foresta Suceava MoReS FC
4d3m-ionu Tactiek patrucinciunu
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski geeft een hoge lob. Gabrian heeft problemen om de bal te vangen. Gabrian geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zarov onderschept slim de pass. Marciszewski rent richting de bal. Marciszewski passt de bal met de wreef. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski schiet op doel. Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Gabrian heeft problemen om de bal te vangen. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Nguyên Phong kopt de bal weg. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Râpnu rent richting de bal. Râpnu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - MoReS FC 0:1

22e minuut.
Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski geeft de bal voor. Vintilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kossowski geeft een hoge lob. Serrador kan de bal niet met de borst controleren. Nowosad speelt de bal door. Klungelig pakt Râpnu de bal. Râpnu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Vicente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski speelt de bal door. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador draait met de bal, schiet en ... Araújo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gabrian verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrian speelt de bal door. Nowosad rent richting de bal. Nowosad passt de bal in één keer door. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Cernea geeft de bal voor. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente geeft een hoge lob. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. Araújo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 58%, MoReS FC 42%.
F. C. Foresta Suceava - MoReS FC 0:1

53e minuut.
Vintilă speelt de bal door. Suszczyk rent richting de bal. Suszczyk passt de bal zonder na te denken. Serrador kan de bal niet met de borst controleren. Serrador draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cernea passt de bal in één keer door. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski speelt de bal door. Serrador is nu in balbezit. Serrador haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski passt de bal zonder na te denken. Vicente is nu in balbezit. Serrador verovert de bal door een tackle van achteren. Serrador schiet op doel. Paal! Zarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarov schiet op doel. Araújo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Foresta Suceava - MoReS FC 1:1

65e minuut.
Badea komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matta komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Barisevičius passt de bal zonder na te denken. Kossowski rent richting de bal. Kossowski geeft een lange en hoge pass. Zarov geeft een lange en hoge pass. Wierszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - MoReS FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 49%, MoReS FC 51%.
F. C. Foresta Suceava - MoReS FC 2:1