Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roxana.reddog UCV48
dinamo2 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
37.2 gemiddelde waardering 30.5
goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Waerlop heeft problemen om de bal te vangen. Borko is nu in balbezit. Yalovalı rent richting de bal. Immersi is nu in balbezit. Immersi draait met de bal, schiet en ... Świężawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Aniszewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Weismann de bal. Szypowski geeft de bal voor. Weismann rent richting de bal. Weismann geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lekov verovert de bal door een tackle van achteren. Lekov passt de bal met de wreef. Frej probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Poparda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mellár de bal. Borko is nu in balbezit. Borko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Świężawski met een harde bal richting middenveld. Lekov kopt de bal weg. Daar is Madgearu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubourg rent richting de bal. Dubourg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel. Poparda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Aniszewski de bal. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Aniszewski geeft de bal voor. Dubourg geeft een lange en hoge pass. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Poparda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Wakulczyk onderschept slim de pass. Yalovalı is nu in balbezit. Yalovalı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Immersi de bal. Immersi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Becker is nu in balbezit. Lemnaru onderschept slim de pass. Lemnaru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Borko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Weismann rent richting de bal. Frej verovert de bal door een tackle van achteren. Frej passt de bal zonder na te denken. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 42%, UCV48 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roxana.reddog - UCV48 0:0

46e minuut.
Frej passt de bal met de wreef. Jeftić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski onderschept slim de pass. Chmielewski schiet op doel. Poparda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Lemnaru is nu in balbezit. Becker is nu in balbezit. Lemnaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemnaru krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Barčák onderschept slim de pass. Barčák geeft een lange en hoge pass. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Yalovalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalovalı geeft een lange en hoge pass. Daar is Szypowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Immersi is nu in balbezit. Immersi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mellár rent richting de bal. Mellár geeft de bal voor. Chmielewski probeert de bal met de borst te controleren. Chmielewski schiet op doel. Poparda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Wakulczyk passt de bal in één keer door. Weismann rent richting de bal. Weismann probeert naar een medespeler te passen. Immersi is nu in balbezit. Immersi schiet op doel. Świężawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Dubourg rent richting de bal. Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Aniszewski geeft een lange en hoge pass. Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 35%, UCV48 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roxana.reddog - UCV48 0:0