Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amc team FC Argeş Piteşti
real2 Tactiek 1att
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 48.6
goed Schieten redelijk
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Terpstra met de inworp. Arana rent richting de bal. Arana passt de bal in één keer door. Smolarski geeft de bal voor. Lins krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Arana onderschept slim de pass. Kaur bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski geeft een hoge lob. Lins springt en kopt de bal. Paal!

35e minuut.
Ragmanius geeft een lange en hoge pass. Kaur kopt de bal weg. Grzędzicki rent richting de bal. Smolarski verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Arana haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ragmanius de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Terpstra zal de hoekschop nemen. Lins maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 81%, FC Argeş Piteşti 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
amc team - FC Argeş Piteşti 0:0

63e minuut.
Raybaud geeft de bal voor. Dragović rent richting de bal. Ulloa begaat een overtreding. Dragović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Desmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Terpstra speelt de bal door. Frenz probeert naar een medespeler te passen. Smolarski is nu in balbezit. Smolarski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal raakt de paal. Defendenti bokst de bal weg. Lins is nu in balbezit. Lins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - FC Argeş Piteşti 0:1

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Terpstra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 74%, FC Argeş Piteşti 26%.
amc team - FC Argeş Piteşti 0:1