Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Efraim BUCOVINA FC
Training Tactiek defend
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.2 gemiddelde waardering 54.8
average Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


15e minuut.
Biamonte rent richting de bal. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan probeert naar een medespeler te passen. Sudati is nu in balbezit. Sudati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Buscan speelt de bal door. Sudati rent richting de bal. Chiai rent richting de bal. Sudati verovert de bal door een tackle van achteren. Sudati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - BUCOVINA FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 50%, BUCOVINA FC 50%.
Efraim - BUCOVINA FC 1:0

61e minuut.
Ruszczyk rent richting de bal. Kielonek onderschept slim de pass. Kielonek geeft een lange en hoge pass. Arano maakt een snoekduik en kopt de bal. Matera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Efraim - BUCOVINA FC 1:1

64e minuut.
Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló geeft een hoge lob. Arano probeert de bal aan de voet te houden. Král bereikt de bal nog maar net als eerste. Král geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Tijanić passt de bal zonder na te denken. Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyk begaat een overtreding. Ruszczyk krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Tijanić probeert naar een medespeler te passen. Kielonek probeert naar een medespeler te passen. Král bereikt de bal nog maar net als eerste. Král geeft de bal voor. Soto springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 56%, BUCOVINA FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Efraim - BUCOVINA FC 1:1